Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Behandelingen

​​Het behandelteam van Livio is gespecialiseerd in behandeling en advies bij lichamelijke of psychische klachten. Deze klachten kunnen het gevolg zijn van een (chronische) ziekte, ongeval of horen bij het ouder worden. Daarnaast adviseert en ondersteunt het behandelteam de zorgteams binnen de verschillende woonzorgcentra, kleinschalige woonvormen en verpleeghuizen bij de zorg voor cliënten. Ook worden zij ingeschakeld voor het begeleiden en adviseren van mantelzorgers.  

Disciplines 
De disciplines die deel uitmaken van het behandelteam zijn: 

Ons uitgangspunt is de zelfredzaamheid van de cliënt in de thuissituatie te vergroten of te behouden, zodat de cliënt zolang mogelijk in de eigen woning kan blijven wonen.  

Als het niet meer mogelijk is om zelfstandig te wonen en opname in een van de Livio locaties noodzakelijk is, dan kunnen onze behandelingen daar worden voortgezet. Aan elke afdeling is een behandelteam gekoppeld en wordt er nauw met elkaar samengewerkt. Bekijk deze pagina​ voor meer informatie over zorg en wonen.

Multidisciplinaire behandeling
De leden van het behandelteam maken gebruik van elkaars expertise.​ Regelmatig wordt een multidisciplinair overleg gevoerd om de zorgvragen en wensen rond de behandeling van een cliënt te bespreken. Gezamenlijk wordt een behandelplan opgesteld. Elke behandelaar werkt vanuit dat behandelplan en stemt zijn bijdrage in de behandeling daarop af. Zo versterken de behandelaars elkaar en kunnen we cliënten de best mogelijke zorg bieden die aansluit bij hun persoonlijke behoeften en wensen.

Contact
Voor vragen, het maken van afspraken of het doorgeven van wijzigingen kunt u ons bereiken via het secretariaat behandelteam, e-mail:  secretariaatbehandelteam@livio.nl of tel.nr 053-4603550. Mocht het secretariaat niet bemand zijn dan wordt de telefoon doorgeschakeld (ook in de avond en in het weekend) naar de zorgcentrale van Livio en kunt u daar de melding doorgeven. Het secretariaat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u een afspraak wilt maken, streven wij ernaar om deze zo spoedig mogelijk in te plannen. Ons postadres is: Livio, t.a.v. secretariaat Behandelteam, Postbus 448, 7500 KA Enschede.

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Bericht sturen