Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Behandelingen

Livio is gespecialiseerd in behandeling en advies bij lichamelijke of psychische klachten, die het gevolg zijn van een chronische ziekte of die horen bij het ouder worden. Ons uitgangspunt daarbij is uw zelfredzaamheid te vergroten of te behouden, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig blijft en in uw eigen huis kunt blijven wonen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u mantelzorger bent en even overbelast bent of het even niet ziet zitten.

Diëtetiek
De diëtist is specialist op het gebied van verantwoorde voeding en geeft deskundig advies bij problemen waarin voeding een rol speelt.
 ​
Direct naar informatie over diëtetiek van Livio​.

Ergotherapie
Als alledaagse handelingen door een beperking of handicap niet meer vanzelfsprekend zijn, kan de ergotherapeut uitkomst bieden. De ergotherapeut richt de behandeling op training van deze dagelijkse activiteiten of adviseert over zorg, beschikbare hulpmiddelen en het veiliger inrichten van uw woning of woningaanpassingen.
 
Direct naar informatie over ergotherapie van Livio​.

Fysiotherapie
De fysiotherapeut richt zich op het behoud en verbeteren van vaardigheden, zoals (trap)lopen enopstaan vanuit bed of stoel. Ook geeft de fysiotherapeut advies over eventuele hulpmiddelen en traint hij u bij het gebruik ervan.
 
Direct naar informatie over fysiotherapie van Livio.

Logopedie
De logopedist is gespecialiseerd in het behandelen van communicatie- en slikproblemen, met name ten gevolge van hersenbeschadiging, spierziekte of aandoening van het zenuwstelsel. Zij richt zich op het behoud en verbeteren van stem, spraak, taal, gehoor, kauwen of slikken.
 
Direct naar informatie over logopedie van Livio​.

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Bericht sturen