LivioPlus

Livio biedt speciaal voor u een ruim aanbod aan diensten met korting. Denk hierbij aan leuke activiteiten die door LivioPlus of derden georganiseerd worden. Zo organiseert Livio jaarlijks een fietsvierdaagse, verschillende wandelevenementen en leuke uitstapjes.

Ons motto: Zoveel mogelijk zelf, maar nooit alleen! 

Heeft u een vraag over uw lidmaatschap of de diensten van LivioPlus? Neemt u dan contact op via onderstaande knop. 

Lid worden van LivioPlus?

U hoeft geen Livio cliënt te zijn om gebruik te kunnen maken van deze dienst. Voor slechts 17.50 Euro per jaar ontvangt u al korting op tal van diensten! Laat u verrassen door het aanbod en ontdek de mogelijkheden die LivioPlus biedt! 

Aanbod LivioPlus

Bent u al lid en wilt u gebruik maken van ons aanbod? Neemt u dan contact op met 0900-9200. Onze collega's helpen u graag verder. Ook kunt u per email uw aanvraag doen. Dat kan naar livioplus@livio.nl.

Aanbod LivioPlus Aan huis diensten
Audicien Gehoorverlies is de gewoonste zaak van de wereld. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Dat is vervelend, maar er is gelukkig wel wat aan te doen.
Boodschappendienst ​​​​​​​Zelf uw boodschappen vanuit huis bestellen en laten bezorgen. Op een afgesproken dag en tijd worden de boodschappen bij u thuis afgeleverd.
Computerhulp ​​​​​​​​Heeft u last van een langzame computer? Of is uw computer besmet met een virus? Platform Computerhulp komt bij u thuis om de problemen op te lossen.
Huishoudelijke hulp ​​​​​​​Een voordelige en goede huishoudelijke hulp van de Witte Werkster. Voor slechts € 12,50 per uur huishoudelijke hulp via dewittewerkster.nl
Kapper Laat uw haar knippen of kleuren, lekker makkelijk aan huis!
Kleding Het bedrijf H en A mode komt met een gevarieerde dames- en herencollectie bij u thuis. De collectie is speciaal samengesteld voor dames en heren vanaf 55 jaar. U kunt op gemak thuis kleding uitzoeken, passen en combineren.
Klussendienst ​​Heeft u een klus die u zelf niet kunt of u komt hier zelf niet aan toe? Maak dan gebruik van de klussendienst. Een handige en betrouwbare service voor uw klussen in en om het huis.
Maaltijd ​​​​​​​Lekker, gezond en gemakkelijk! Livio biedt u in samenwerking met Food Connect verschillende mogelijkheden voor maaltijden aan-huis. U kunt onder andere kiezen voor koelverse of vriesverse maaltijden.
Opticien ​​​​De gekwalificeerde opticiens van De “Nederlandse Huisopticiens” komen bij u thuis voor een gratis oogmeting en/of aanschaf van een nieuwe bril.
Pedicure Livio+ werkt samen met ervaren, deskundige pedicures die bij u aan-huis komen. Alle pedicures zijn aangesloten bij ProVoet.
Manicure Een manicurebehandeling zorgt voor sterkere, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen. Kortom, een heerlijke ontspannen en verzorgde behandeling voor iedereen!
Schoonheidsspecialist ​​​​​​​​​​​​​​De schoonheidsspecialist verzorgt u bij u thuis. U kunt kiezen voor een complete gezichtsbehandeling maar ook andere behandelingen als epileren, harsen en verven zijn mogelijk.
Tuinman ​​​​​​​​​​​Voor al uw tuinonderhoud, een voorjaarsbeurt of winterklaar maken kunt u gebruik maken van tuindersbedrijf Robin’s Tuinaanleg.
Verhuisservice Verhuizen is erg ingrijpend, maar met de Verhuisservice van LivioPlus wordt uw verhuizing uitgevoerd door betrouwbare en ervaren verhuizers.

LivioPlus activiteiten

LivioPlus activiteiten
Tai Chi Chinese bewegingsleer die zowel vanuit de stoel als staande plaatsvindt.
Gymnastiek Deze bewegingsactiviteit is aangepast aan de fysieke mogelijkheden van de deelnemer.
Koersbal Een balspel dat binnen op een mat van 8 bij 2 meter wordt gespeeld. Geschikt voor senioren die naast eenvoudig en rustig bewegen ook van een beetje wedstrijdspanning houden.
Dansen Hoe leuk is het om te dansen. De combinatie van bewegen en genieten van muziek.
Livio vitaal groepsfitness Onder begeleiding van een bewegingsagoog. Alleen voor cliënten woonachtig binnen een Livio locatie
Livio vitaal nazorg Bedoeld voor cliënten die uitbehandeld zijn bij de fysiotherapie, maar nog wel nazorg nodig hebben
Livio loopgroep 60+ Iedere woensdag van 9.30 tot 10.30 uur op de atletiekbaan Enschede onder begeleiding van een ervaren looptrainer.
Theaterbezoek ​Wilminktheater Enschede ​​​​Livio+ leden ontvangen op diverse voorstellingen in het Wilminktheater in Enschede een korting per kaart (maximaal 4 kaarten per Livio+ Servicepas houder en alleen geldig op eerste rangskaarten).

LivioPlus cursussen

LivioPlus cursussen
Leren masseren van nek, rug en schouders Tijdens de cursus van één middag leert u massagetechnieken om de spieren losser te kneden voor ontspanning en betere doorbloeding. Zeer geschikt om samen met uw partner, vriend(in) of collega te volgen!
Leren masseren van voeten, kuiten en onderbenen Met de vaardigheden uit de cursus kunt u ontspanning van een licht gespannen spier bewerkstelligen en spierpijn na een overmatige inspanning verminderen. ​
Cursus babymassage ​​​Met massage kunt u liefdevol contact maken met uw baby. Babymassage heeft een goede uitwerking op de motorische ontwikkeling van het kind en kan ontspannend en verlichtend werken bij rusteloosheid, huilen, darmkrampjes en overstrekken.
Samen bevallen ​​​​​​​​​​​De cursus Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om samen met uw partner voor te bereiden op de bevalling. Tijdens de cursus wordt u uitgebreid geïnformeerd en leert u praktische technieken die u bij de bevalling kunt toepassen.
Zwangerschapsbegeleiding In de cursus Zwangerschapsbegeleiding komen verschillende aspecten aan bod die zich tijdens de zwangerschap kunnen voordoen en worden oefeningen gedaan om fit te blijven. Ook is er een cursus voor na de bevalling.
ZwangerFit ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​NVFB-ZwangerFit® is eigentijds en bedoeld voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Het doel is om op een verantwoorde wijze fit te blijven én worden; tijdens en na de zwangerschap.
Zwangerschapsyoga Tijdens zwangerschapsyoga doet u, met behulp van ademhaling, oefeningen voor een soepel en gezond lichaam.

LivioPlus overige diensten

Zorgtechnologie
Personenalarmering Met Personenalarmering van Livio kunt u altijd snel en eenvoudig hulp inschakelen. Meer informatie
Sleutelkluis inclusief montage ​Wilt u zorg aan huis ontvangen maar is het lastig voor u om zelf de deur open te doen? Dan kunt u gebruikmaken van een sleutelkluis.
Medicatiedispenser Medido De Medido medicatiedispenser ondersteunt u bij het op tijd innemen van uw medicatie.