Wonen bij Livio

Zelf bepalen hoe u leeft, dat is een groot goed. Dat geldt ook wanneer uw huidige woonomgeving niet meer passend is. Bijvoorbeeld omdat u zich thuis minder goed zelfstandig kunt redden. Wonen bij Livio kan dan een oplossing zijn. 

Waarom wonen bij Livio?

Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt en de dingen kunt doen waar u blij van wordt. Ook als u zorg nodig heeft. Soms kan dit helaas niet meer in uw huidige woonomgeving. Bij Livio woont u in een fijn appartement waar u op een aantal locaties ook met uw partner kunt wonen. Dat vinden wij belangrijk, zeker wanneer u al jaren samen bent. U kunt buren ontmoeten of deelnemen aan activiteiten wanneer u daar behoefte aan heeft. Niets moet, alles mag. En zorg en ondersteuning zijn altijd dichtbij.
Want bij Livio geldt: zoveel mogelijk zelf maar nooit alleen.

Lees hier alle informatie over het wonen bij Livio of bekijk onderstaande video's. 

Altijd iemand om u heen

Of het nu uw buren zijn of overige bewoners die ook deelnemen aan een activiteit of eten in de gezamenlijke ruimte, u heeft bij Livio altijd mensen om u heen. Zo kunt u zelf gezelschap opzoeken wanneer u daar behoefte aan heeft.

Een veilig gevoel

Bij Livio woont u in uw eigen appartement met andere bewoners, faciliteiten en natuurlijk de zorg dichtbij. Dit geeft een veilig gevoel, want er is altijd snel hulp of ondersteuning.

Samenwonen met uw partner

Samen blijven, ook wanneer u of uw partner meer zorg nodig heeft. Samenleven zoals u gewend bent maar met zorg en ondersteuning dichtbij. Dat kan op verschillende locaties in Enschede: De Broekheurnerstede, Twekkelerveld, Lippink's hof en De Hatteler.  

Altijd kunnen rekenen op zorg en ondersteuning dichtbij

Prettig voor uzelf, maar ook voor uw naaste(n). Mocht het nodig zijn dan is de zorg snel aanwezig.