Onze Verpleegkundig Specialisten

Een verpleegkundig specialist is een Hbo-opgeleide verpleegkundige die een aanvullende tweejarige opleiding tot verpleegkundig specialist heeft gevolgd. Zij is de ‘spin in het web’ van de behandelingen. Ze is zelfstandig bevoegd om vastgestelde medische taken uit te voeren, diagnoses (vaststellen ziekte) te stellen en een behandeling te starten.

Ze raadpleegt het medisch team en indien nodig een behandelaar van de paramedische dienst, zoals de psycholoog en fysiotherapeut. De verpleegkundig specialist is voor u, uw naasten of cliënt én het zorgteam, het eerste aanspreekpunt voor de medische behandeling. De verpleegkundig specialist heeft regelmatig afstemming met de specialist ouderengeneeskunde. Zorg op elkaar afgestemd, dat is het gemak van Livio.

Contact met onze verpleegkundig specialisten

Wilt u meer weten over onze verpleegkundig specialisten en waarmee zij u u kunnen bijstaan? Neem via onderstaande knop contact met ons op. Wij helpen u graag! 

Onze verpleegkundig specialisten

Holly Trovato Boone Verpleegkundig Specialist
Holly Boone

BIG: 39065824830

Karina Scorera VS
Karina Scorea

BIG: 19047726630

Els Troost Vs
Els Troost

BIG: 39015282930

Onze verpleegkundig specialisten

Sharon Ten Have Verpleegkundig Specialist
Sharon ten Have

BIG: 19915211830

Marielle Zijda Vs
Mariëlle Zijda

BIG: 39048818930

Esther Van Der Meulen Verpleegkundig Specialist IO
Esther Nicolaas - van der Meulen

BIG: 79916106430

Martijn van Eerder VS in opleiding
Martijn van Eerder

BIG: VS in opleiding

Vergoedingen

Heeft u een Wet langdurige zorg (Wlz) indicatie en ontvangt u zorg bij ons, dan betaalt u een eigen bijdrage. Deze bijdrage is inkomensafhankelijk. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het Centraal Administratie Kantoor​​ (het CAK).​