Informatie voor verwijzers

Op zoek naar een passende zorgoplossing voor uw patiënt of cliënt? Bij Livio denken we graag met u mee.

Livio is een zorgaanbieder die zich gespecialiseerd heeft in ouderenzorg. Maar ook de zorg in de thuissituatie (PIT verpleegkunde of ambulant door thuisbegeleiding) en zorg op onze locaties wordt geboden. 

Ook bieden wij vele mogelijkheden voor revalidatie als de patiënt of cliënt bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname niet direct weer thuis kan wonen. Dit pallet van zorg kunnen wij aanbieden omdat wij met veel specialisten werken. Hierdoor kijken wij altijd multidisciplinair en kijken wij naar de mogelijkheden en beperkingen. Livio is actief in de Enschede, Haaksbergen en Berkelland. 

Indien u als verwijzer zorg wilt aanvragen voor uw cliënt, dan ondersteunen wij u daar graag bij. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid uw cliënt te helpen bij het doen van een indicatie aanvraag. 

Bent u op zoek naar één van onze behandelaren? Dan verwijzen we u graag naar ons expertisecentrum via de onderstaande knop. 

Bent u doorverwijzer en wilt u voor uw cliënt thuiszorg aanvragen? Dan kunt u via de knop "naar Zorgdomein" uw aanvraag doen.

Meer informatie of hulp nodig? Neemt u dan gerust contact op met onze cliëntadviseurs via 0900-9200.

Het aanbod van Livio

Het aanbod van Livio
Thuiszorg van Livio ​​​​​​​​​​​​​Door het hele werkgebied hebben we buurtteams ter grootte van vijftien zorgspecialisten. Hierdoor is onze zorg altijd persoonlijk, herkenbaar en in de buurt, dag en nacht.​ Verwijzers thuiszorg van Livio
Livio thuisbegeleiding ​Naast Livio thuiszorg biedt Livio ook deskundige Thuisbegeleiding in huis. Het doel van Livio Thuisbegeleiding is onder andere; Het vergroten van de zelfredzaamheid van de client. Verwijzers thuisbegeleiders van Livio
Psychiatrische zorg ​​​​​​​​​​​​​​Livio biedt ook ondersteuning aan mensen met psychiatrische problemen. Hiervoor hebben wij een gespecialiseerd team van Psychiatrische Intensieve Thuiszorg (PIT) verpleegkundigen in dienst.  Het doel van onze psychiatrische zorg is de zelfstandigheid van uw cliënt of patiënt te vergroten en opname te voorkomen of te verkorten. Verwijzers Psychiatrische zorg van Livio
Wonen met zorg ​​Thuis wonen kan door ziekte, ouderdom of dementie steeds lastiger worden. De woonzorgcentra en verpleeghuizen van Livio bieden dan uitkomst. Hier woont uw cliënt met eventuele partner zoals zij dat het liefste willen, afgestemd op de mogelijkheden. Verwijzers wonen met zorg

Spoedaanvragen

Heeft u een spoedaanvraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900-9200. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar! 

Wachttijden

​​​​​​​De wachtlijst met betrekking tot verblijf met zorg is zeer wisselend en onder andere afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en de urgentie van de zorgvraag. Neem voor een actuele indicatie van de wachttijd altijd contact op met één van onze cliëntadviseurs (0900-9200).
Voor actuele wachttijden kunt u tevens de Zorgatlas van Menzis, CZ of het Zilveren Kruis raadplegen. U kunt dan per Livio locatie de actuele wachttijd inzien.

Drukwerk

U kunt als verwijzer kostenloos foldermateriaal van Livio aanvragen. Vult u hiervoor het contactformulier in.