Wat doet een bewegingsagoog?

De bewegingsagogen van Livio richten zich op het onderhouden van kracht,​ uithoudingsvermogen, stabiliteit en mobiliteit. Wij zorgen ervoor dat u zo mobiel mogelijk blijft. Naast het in beweging blijven staat bij ons ook de beleving, plezier én het sociale aspect centraal. Het is leuk om te bewegen, maar samen bewegen maakt het nog leuker!

Onze bewegingsagogen

  • Niels Leusman
  • Deborah Bosch

Wanneer kunt u bij een bewegingsagoog terecht

Wij richten ons op alle cliënten die bij Livio wonen (woonzorgcentra en verpleeghuizen). Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen cliënten met of zonder WLZ-indicatie. Cliënten met een WLZ-indicatie kunnen bij ons terecht voor zowel individuele bewegingsactiviteiten als activiteiten in groepsverband. Voor cliënten zonder WLZ-indicatie is er de mogelijkheid om deel te nemen aan Livio Vitaal Groepsfitness of Livio Vitaal Stoelgym. Ook kunt u bij ons terecht voor valpreventie. Bij de valpreventie is ons doel dat de kans op vallen kleiner wordt doormiddel van balans-, spierkracht- en mobiliteitsoefeningen. Deze activiteiten zijn altijd in groepsverband. 

BeweegnormNaast onze individuele- en groepsactiviteiten zetten wij ook in om de beweegnorm voor onze cliënten te waarborgen. Hiermee bedoelen wij dat u zoveel mogelijk wordt gemotiveerd om dagelijks in beweging te komen. Dit doen wij door nauw contact te hebben met uw zorg- en behandelteam. Door deze samenwerking zorgen wij er samen voor dat u voldoende blijft bewegen. 

Contact met de bewegingsagogen

Heeft u vragen over bewegingsagogie of wat voor u kunnen betekenen? Neem via onderstaande knop contact met ons op of bel ons telefoonnummer 053 460 3550. Wij helpen u graag! 

Ook is het mogelijk een contactformulier in te vullen via onderstaande knop. Wij streven er naar zo spoedig contact met u op te nemen.