Zorg van Livio

Zelf bepalen hoe u leeft? Dat verandert niet op het moment dat u een dagje ouder wordt en hulp nodig heeft. Bij Livio vinden we het belangrijk dat u zoveel mogelijk zelf de regie houdt, ook wanneer u zorg nodig heeft.

We focussen ons daarbij niet alleen op de zorg, maar ook op uw welzijn. Oftewel doen waar u gelukkig van wordt. Of dat nu bij u thuis is, of in één van onze locaties.

Ons zorgaanbod
Bij Livio bieden we verschillende vormen van zorg aan. Hierbij kunt u denken aan thuiszorg in uw eigen omgeving of op één van onze locaties. Maar we zijn ook gespecialiseerd in dementiezorg, lichamelijke zorg of zorg bij een lichamelijke beperking. Moet u revalideren of wordt u tijdelijk opgenomen? Ook dat kan bij Livio.

Meer weten? Op deze pagina vindt u een overzicht van ons zorgaanbod. Klik op het onderdeel waar u meer over wilt weten. 

Zorg aanvragen?
Om gebruik te kunnen maken van de zorg van Livio heeft u een zorgindicatie nodig. Dit is een indicatie waarin wordt vastgesteld op welke zorg u recht heeft en de hoeveelheid daarvan. Dit kan een indicatie thuiszorg zijn of een Wlz-indicatie (wet langdurige zorg). Wij informeren u graag en kunnen eventueel hulp bieden bij de indicatie aanvraag.