Onze Psychologen

De psychologen van Livio ondersteunen ouderen en volwassenen die problemen ervaren als gevolg van het ouder worden, een (chronische) ziekte of beperking. U kunt ook gebruik maken van onze psychologen wanneer u niet in zorg bent bij Livio. U heeft wel een verwijzing van uw huisarts nodig. 

Waarvoor kunt u bij een psycholoog terecht?

U kunt bij de psychologen terecht voor onder andere (neuro)psychologisch onderzoek, behandeling en begeleiding bij problemen op het gebied van: 

  • Cognitie: geheugen-, oriëntatie- en aandachtsproblemen, moeite met plannen en organiseren;
  • Stemming: somberheid, angst, verwerkingsproblemen;
  • Gedrag: verwardheid, rusteloosheid, achterdocht, agressie, ontremming. 

Wanneer individuele behandeling niet (meer) mogelijk is, wordt de behandeling mediatief aangeboden. Dat wil zeggen dat de psycholoog het zorgteam, uw familie en/of andere naasten adviseert hoe ze het contact met u kunnen verbeteren en uw leefomgeving beter kunnen laten aansluiten op uw behoeften en mogelijkheden. 

Onze Psychologen

voorbeeldpersoon
Kristel Koenders

BIG: 19918163925

voorbeeldpersoon
Bernke Quint
voorbeeldpersoon
Caroline de Vries
voorbeeldpersoon
Henrik ten Berge
voorbeeldpersoon
Judith Lahaye
voorbeeldpersoon
Kimberly Luik
voorbeeldpersoon
Laureen Wolbert
voorbeeldpersoon
Myrle te Winkel
voorbeeldpersoon
Petra Hagen

Contact met onze psychologen

Wilt u meer weten over wat onze psychologen voor u kunnen betekenen of een afspraak maken? U kunt rechtstreeks contact opnemen via secretariaatbehandelteam@livio.nl of via 053-4603550.

Ook is het mogelijk een contactformulier in te vullen via onderstaande knop. Onze psychologen streven er naar zo spoedig mogelijk een afspraak met u te maken. 

Vergoeding

Het is mogelijk dat de behandeling (deels) wordt vergoed vanuit het basispakket of uw aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.