Wat te doen?

U bent benieuwd naar het wonen bij Livio. Mogelijk heeft u zelfs al een locatie op het oog. We vertellen u graag hoe u in aanmerking komt voor een woning bij Livio, wat u zelf (al) kunt doen en hoe het proces in z'n werk gaat. Zo weet u wat u kunt verwachten wanneer u erover denkt om bij Livio te komen wonen. 
1. Zorgindicatie aanvragen
Allereerst is het belangrijk om te weten dat u voor vrijwel alle Livio locaties een zorgindicatie nodig heeft*. Heeft u nog geen zorgindicatie? Dan vindt u hieronder meer informatie voor het aanvragen van een indicatie. Heeft u al een zorgindicatie? Dan leest u hieronder meer praktische informatie over het wonen bij Livio.
*U heeft geen zorgindicatie nodig voor Livio locaties De Broekheurnerstede en De Broekheurnerborch. 
2. Locaties bekijken
Een overzicht van alle locaties van Livio vindt u hier. Klik op de locatie waar uw voorkeur naar uitgaat. Op die pagina leest u meer informatie over de locatie en ziet u hoe een locatie en een appartement eruit ziet. Zo heeft u al een goed beeld. 
3. Contact met de cliëntadviseur
Bent u enthousiast over een locatie en wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met onze cliëntadviseurs. Hij of zij laat u, eventueel samen met uw naaste(n), middels een rondleiding de locatie en het appartement zien. Vanzelfsprekend kan de cliëntadviseur u ook alles vertellen over het wonen op de locatie en u, indien nodig, ondersteunen bij het aanvragen van een zorgindicatie. 

4. Inschrijven voor de wachtlijst 
U weet dat u graag op een Livio locatie wilt wonen en heeft al een thuiszorgindicatie. Om in aanmerking te komen voor een plek op de wachtlijst kunt u zich inschrijven. Vult u hiervoor dit inschrijfformulier in. Een cliëntadviseur neemt daarna contact met u op.