Winnaar tapas verrassingspakket

Een paar weken terug kon jij een tapas verrassingspakket winnen voor jouw team door jouw favoriete recept met ons te delen. Onze collega Ellen had haar favoriete recept al met jou gedeeld: de Bietjessalade. 

We hebben veel leuke recepten binnengekregen. Hieronder vind je de recepten van de 5 nominaties én het recept van onze winnaar: de collega's van team Kremerskamp van Het Saalmerink. 

Eetsmakelijk! 

En de tapas tips van mevrouw Ortega van De Cromhoff? Die kun je natuurlijk ook nog steeds maken! Scroll naar onderen voor haar favoriete recepten. 

Team Kremerskamp

Tapas tips van mevrouw Ortega Cabra

Mevrouw Ortega Cabra van locatie De Cromhoff is erg blij dat ze ook op haar 94e (!) haar favoriete Spaanse tapasrecepten met jou kan delen! Mevrouw Ortega is geboren in Malaga en jaren later verhuisd naar Barcelona. Ze had daar een winkeltje in levensmiddelen. Ze is dus een echte Spaanse. 55 jaar geleden is ze samen met haar familie naar Nederland verhuisd en in Enschede komen wonen. 

Vanwege haar Spaanse roots kan ze dé perfecte tapasgerechten delen voor in jouw tapasschaaltjes. Zo heb je een beetje van jezelf en een beetje van Livio op tafel. 

Hieronder vind je de favoriete gerechten van mevrouw Ortega Cabra. Maak eens een heerlijke garnalensalade of ga voor de gehaktballetjes (albóndigas) of de typische Spaanse tortilla. En vind je net als mevrouw Ortega Cabra het opeten eigenlijk veel leuker dan het maken? Dan is haar andere favoriete (Nederlandse) gerecht: patat met frikandellen! Frituur dan minifrietjes en frikandellen en snijd de frikandellen in stukjes. Ook dan passen ze prima in jouw tapasschaaltjes! 

Namens mevrouw Ortega Cabra, 
Buen Provencho / Eetsmakelijk! 

Mevrouwortega