Garnalensalade

Het favoriete recept van Mevrouw Ortega, de garnalensalade. Hoe maak je dit recept? 

Wat heb je nodig?

(voor 6 personen)

- 700 gram halfgekookte garnalen, gepeld en van rugnerf ontdaan
- 1 el kappertjes, grof gehakt
- 1 el bladpeterselie, gehakt
- 1 lente-ui, gehakt
- 3 tl rode-wijnazijn
- 1 el olijfolie (eerste persing)

Garnalen (1)

Hoe maak je het?

1. Meng garnalen, kappertjes, peterselie, lente-ui, zout en peper in een kom (niet van metaal).

2. Klop de olijfolie en wijnazijn goed door elkaar en giet het mengsel over de garnalen. Roer het daarna goed door elkaar. Dek af met plasticfolie en zet minstens 1-3 uur weg in de koelkast. Serveer de salade koud.

Namens mevrouw Ortega Cabra, 
Buen Provencho / Eetsmakelijk!