Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Personenalarmering

​Gaat er thuis iets mis, dan bent u met één druk op de alarmknop in verbinding met de Livio Zorgcentrale. Maar ook als u zich niet veilig voelt, als u iets niet vertrouwt in of rond uw woning, of als u wordt bedreigd of lastiggevallen. Aarzel in deze situaties niet en druk op de knop, 24 uur per dag. Onze telefoniste vraagt wat er aan de hand is en legt indien nodig direct contact met hulpverlening vanuit uw eigen kring, Livio of de politie. Veilig, zeker en comfortabel in uw eigen woning. Dat is prettig voor u, maar ook voor uw familie, vrienden en buren.


Iedereen kan personenalarmering van Livio ontvangen. Ook als u geen
zorg ontvangt of zorg ontvangt bij een andere dienstverlener.​

Twee soorten hulp
1) Contactpersonen
U kunt familie, vrienden of kennissen aanwijzen die uw sleutel hebben en dichtbij wonen. Deze contactpersonen worden door de Livio Zorgcentrale gebeld als u hulp nodig heeft.

2) Eerste Hulp Bij Alarmering (EHBA)
Personenalarmering met Eerste Hulp Bij Alarmering houdt in dat Livio zorgt voor de opvolging in geval van alarmering. Een verpleegkundige of verzorgende komt naar u toe om hulp te bieden. De medewerker beoordeelt of u hulp nodig heeft van een arts, of er een ambulance moet komen, of dat de medewerker u zelf kan helpen. De Eerste Hulp bij Alarmering kunt u ontvangen in Enschede, Haaksbergen, Eibergen en Neede. Hiervoor heeft u een toegangscontrolemiddel bij uw woning nodig, waardoor de hulpverlener uw huis in kan komen bij nood. Informatie hierover is te verkrijgen via 0900-9200 of bij een Livio ZorgPunt.​

Gebruik van het systeem
Wanneer u gebruik wilt maken van Personenalarmering gaat u een overeenkomst aan voor de apparatuur en de bereikbaarheid van de Livio Zorgcentrale. U betaalt éénmalig een bedrag voor de apparatuur en maandelijks betaalt u het abonnementsgeld en eventueel Eerste Hulp bij Alarmering (EHBA).
 
Wat kost het?
Er zijn twee soorten abonnementen:
Personenalarmering met eigen contactpersonen: € 22​,70 per maand.
Personenalarmering met EHBA: € 27,70 per maand.

LivioPlus leden ontvangen op bovenstaande tarieven een korting van € 3,00 per maand. Informatie over LivioPlus vindt u op hier of door te bellen met 0900-9200.

Apparatuur en installatie
De kosten voor levering en installatie van de benodigde apparatuur zijn éénmalig en bedragen € 58,85. Wanneer u Personenalarmering met EHBA wilt heeft u een toegangscontrolemiddel bij uw woning nodig. Informatie hierover is te verkrijgen via 0900-9200 of bij een Livio zorgpunt.

Personenalarmering aanvragen
Hieronder treft u het inschrijfformulier aan, evenals de algemene voorwaarden. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnem​en met onze cliëntadviseur via 0900 9200.

Inschrijfformulie​r (om uit te printen, in te vullen en op te sturen)

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Bericht sturen

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van LivioPlus

Geen aanbiedingen gevonden.