Huishoudelijke hulp

LivioPlus werkt samen met UWassistent. De huishoudelijke hulp van UWassistent verricht werkzaamheden zoals het afstoffen, stofzuigen, dweilen, schoonmaken van keuken, sanitair en douche in uw woning. 

De medewerker van UWassistent komt bij u langs om met u in kaart te brengen welke wensen u heeft omtrent de huishoudelijke taken. De medewerker van UWassistent gaat op zoek naar een passende hulp voor u.  Indien deze gevonden is vindt er een kennismakingsgesprek plaats. U bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang uw huishoudelijke hulp bij u langs komt.

Kosten en aanvragen

Het uurtarief van de huishoudelijke hulp is vanaf € 22,30 per uur. Leden van LivioPlus ontvangen een korting van 2,5% per uur.
Daarnaast betaalt u als lid van LivioPlus éénmalige servicekosten van €7,50 (i.p.v. €14,95). 

U ontvangt maandelijks een factuur van UWassistent. Dit bedrag maakt u over aan UWassistent. Zij zorgen voor de financiële afhandeling met uw hulp. 

Heeft u vragen over het afnemen van de huishoudelijke hulp of wilt u de huishoudelijke hulp aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande knop. 

Nog geen lid van LivioPlus?

U kunt zich via onderstaand aanmeldformulier eenvoudig aanmelden voor LivioPlus.

Aanmeldformulier LivioPlus

De contributie voor het LivioPlus lidmaatschap bedraagt voor geheel 2023 € 17,50 per huishouden (automatische afschrijving).