Maaltijden via Maaltijd Thuis

Livio werkt samen met Maaltijd Thuis om u te voorzien van heerlijke voedzame maaltijden. Als maaltijdservice aan huis zijn ze er precies wanneer u dat nodig heeft.

Met aandacht bereid, met liefde gebracht 

Of u nu op zoek bent naar gemak of niet altijd in de gelegenheid bent om te kunnen koken, wij helpen u graag. Zodat u elke dag zorgeloos gezond kunt blijven eten. Onze koks bereiden met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor u en houden daarbij rekening met uw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosevrij.  

Voor koelverse gerechten zijn er drie categorieën op de menukaart, namelijk: 

  • Geliefde favoriet: €9,99 
  • Alledaagse favoriet: €8,99 
  • Voordeligste favoriet: €7,99

Voor vriesverse gerechten heeft u keuze uit heerlijke door onze koks samengestelde maaltijden. Er zijn gerechten met vlees, met vis, lekker Hollands of met een werelds of feestelijk tintje. En daarnaast kunt u bij Maaltijd Thuis ook genieten van soepen, toetjes en bijgerechten zoals salades. U kunt vriesverse maaltijden bestellen van €5,99 tot €9,99.

De maaltijden worden wekelijks, op een vaste dag, persoonlijk bij u thuis bezorgd door uw vaste bezorger. Zo leert u Maaltijd Thuis goed kennen en zij u. Uw bezorger kan de maaltijden, indien u dat wenst, in de koelkast plaatsen of hulp bieden bij het plaatsen van een bestelling. Ze doen graag dat extra stapje. 

Op het door u gewenste moment kunnen de maaltijden eenvoudig verwarmd worden in de magnetron of oven. Hiervoor volgt u de icoontjes op de verpakking waarna u in een handomdraai van uw warme maaltijd kunt genieten. 

Tarieven

  • Vriesverse maaltijden vanaf €5,99 per maaltijd.
  • Koelverse maaltijden vanaf €7,99 per maaltijd.

LivioPlus-leden betalen geen bezorgkosten a €2,99. Niet-leden betalen €2,99 per bezorging. Betalen kan veilig achteraf via automatische incasso en u zit niet vast aan een abonnement. 

Wilt u onze smakelijke maaltijden eerst uitproberen?
Bestel dan een proefpakket van 4 maaltijden voor €24,-.

Meer informatie?
Deze vindt u via onderstaande knop of u kunt contact op nemen via telefoonnummer 0888 – 1010 10. 

Eet smakelijk! 

Bezorgen
Maaltijd 1
Aan Tafel

Nog geen lid van LivioPlus?

U kunt zich via onderstaand aanmeldformulier eenvoudig aanmelden voor LivioPlus.

Aanmeldformulier LivioPlus

De contributie voor het LivioPlus lidmaatschap bedraagt voor geheel 2024 € 17,50 per huishouden (automatische afschrijving).