Maaltijden via Maaltijd Thuis

Livio werkt samen met Maaltijd Thuis om u te voorzien van heerlijke voedzame maaltijden middels de maaltijdservice. 

Met aandacht bereid, met liefde gebracht 

Food Connect heeft een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! Wilt u niet meer elke dag koken of is dit lastig voor u? Bij Maaltijd Thuis nemen we het u graag uit handen. Onze koks koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor u en houden daarbij rekening met uw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt.  

Uniek aan de koelverse gerechten is dat u deze volledig zelf kunt samenstellen, tot in uw eigen keuken. Voor de vriesverse gerechten hebt u keuze uit heerlijke door onze koks samengestelde maaltijden. Er zijn gerechten met vlees, met vis, lekker Hollands of met een werelds of feestelijk tintje. En daarnaast kunt u bij Maaltijd Thuis ook genieten van soepen, toetjes en bijgerechten zoals salades.  

De maaltijden worden op een vast tijdstip persoonlijk bij u thuisgebracht door een vaste bezorger en zijn op het door u gewenste moment eenvoudig te verwarmen in de magnetron of oven. Hiervoor volgt u de icoontjes op de verpakking waarna u in een handomdraai van uw warme maaltijd kunt genieten. 

Tarieven

  • Vriesverse maaltijden vanaf € 5,99 per maaltijd.
  • Koelverse maaltijden vanaf € 7,99 per maaltijd.

LivioPlus leden betalen geen bezorgkosten a € 2,99. Niet-leden betalen € 2,99 per bezorging. Betalen kan veilig achteraf via automatische incasso en u zit bij ons niet vast aan een abonnement. 

Wilt u onze smakelijke maaltijden eerst uitproberen? Bestel dan een proefpakket van 3 maaltijden voor € 15,- of 5 maaltijden voor € 20,-. Wij bezorgen het proefpakket gratis bij u thuis.

Meer informatie vindt u via onderstaande knop of u kunt contact op nemen via telefoonnummer 0888 – 1010 10. 

Eet smakelijk! 

Bezorgen
Maaltijd 1
Aan Tafel

Maaltijd Thuis Menu - Vriesvers

U kunt via de knop het volledige Maaltijd Thuis Menu - Vriesvers downloaden en bekijken. 

Nog geen lid van LivioPlus?

U kunt zich via onderstaand aanmeldformulier eenvoudig aanmelden voor LivioPlus.

Aanmeldformulier LivioPlus

De contributie voor het LivioPlus lidmaatschap bedraagt voor geheel 2023 € 17,50 per huishouden (automatische afschrijving).