Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Verhuisservice

​​Gaat u binnenkort verhuizen? Verhuizen is erg ingrijpend, maar met de Verhuisservice van Livio+ wordt uw verhuizing uitgevoerd door betrouwbare en ervaren verhuizers. Zodat uw verhuizing snel, veilig en soepel verloopt.


De verhuisorganisatie UTS Grijpma Enschede BV biedt in samenwerking met Livio+ voor ieder budget een verhuisoplossing. Vorig jaar bestond UTS Grijpma 100 jaar en ze bieden een verlengde jubileumactie in 2019, dit levert u bij een verhuizing extra voordelen op. 

Livio+ ledenvoordeel 
Standaard verhuizing: 
15 % korting + 5 % jubileumkorting op het pakket ‘standaard verhuizing’, 1 maand gratis opslag goederen  en 2 uur gratis verhuisdirigente.  

Budgetverhuizing: 
10 % korting op het uurtarief van de verhuizers. 
U bepaalt in overleg met UTS Grijpma het aantal verhuizers en vult dit team zelf aan met familie en/of vrienden. Samen wordt er dan met de UTS verhuiswagen en materialen verhuisd. Verhuisdozen ontvangt u in bruikleen. 

Extra verhuisdiensten: 
Verhuisdirigente 
De verhuisdirigente organiseert alle zaken rondom de verhuizing. Zo kan zij onder andere de administratie (re)organiseren, verhuisberichten versturen, instanties informeren, de woning op de juiste wijze opleveren aan de woningcorporatie en communiceren met zorginstellingen. 

Handyman 
De UTS Handyman is een professionele dienst die u kunt inzetten voor diverse klussen in en om het huis. 

Afspraak maken? 
Bel LivioPlus via 0900-9200. Uw gegevens en telefoonnummer worden genoteerd en u wordt door UTS Grijpma Enschede BV binnen enkele dagen gebeld voor een afspraak. 

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Bel mij terug

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug:

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van LivioPlus

Geen aanbiedingen gevonden.