De Meergaarden

Eénkamerappartement de Meergaarden

De éénkamerappartementen in De Meergaarden beschikken over een woon/slaapkamer, keuken en badkamer. Oplaadpunten voor uw scootmobiel zijn beschikbaar op diverse centrale locaties in het gebouw. 

Woning Locatie Behandelingen Prijzen

Kenmerken

Kenmerken
Oppervlakte 20 - 50 m2
Woning Faciliteiten Eigen ingang voorzien van deurbel, TV aansluiting, Telefoonaansluiting
Eigen balkon Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Plaats Eibergen
Overige kenmerken Gelijkvloers, Zit/slaapkamer, Keuken, Badkamer, Glasvezelaansluiting

De Meergaarden

Op woonzorgcentrum De Meergaarden kunt u zelfstandig wonen in een gelijkvloers appartement. De zorg is binnen handbereik en 24/7 aanwezig. Wel zo prettig! U kunt hier terecht met een zorgindicatie (Wlz-indicatie).

Over de locatie
Woonzorgcentrum De Meergaarden is een locatie met een gemoedelijke sfeer. Het woonzorgcentrum kent 111 appartementen voor senioren, verdeeld over drie verdiepingen. Elk appartement beschikt over een zit-/slaapgedeelte, keuken en badkamer.

Zorg 24/7 dichtbij!
Heeft u een lichamelijke aandoening, wordt u vergeetachtig of heeft u dementie? Op De Meergaarden kunt u met verschillende zorgvragen wonen. Voor onze bewoners met dementie is er zelfs een gezamenlijke huiskamer waar ze gebruik van kunnen maken. Er is dus 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aanwezig. 

Huisarts of Specialist Ouderengeneeskunde
Indien u op De Meergaarden komt wonen met een zorgvraag, behoudt u meestal uw eigen huisarts. Mocht u een huisarts buiten Eibergen hebben, dan wordt u verzocht een nieuwe huisarts te zoeken in de regio Eibergen. In een enkel geval wordt de zorg overgenomen door onze Specialist Ouderengeneeskunde. Onze cliëntadviseurs informeren u graag hierover. 

De Meergaarden

Faciliteiten

  • Grand Café
  • Supermarkt
  • Kapsalon
  • Stiltecentrum
  • Dierenverblijf

Behandelingen

  • Fysiotherapie
  • Logopedie
  • Ergotherapie
  • Diëtiek

Behandeling nodig?

Omdat u ook van de juiste zorg op aan moet kunnen zijn op deze locatie ook behandelaren aanwezig. Als u nu of in de toekomst een beroep op de behandelaren wilt doen, kunt u dit aangeven bij het zorgteam.

Prijzen

Op deze locatie woont u met een zorgindicatie (Wlz-indicatie). Dit betekent dat u een eigen bijdrage betaalt via het CAK. Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie of de eigen bijdrage waar u mee te maken krijgt? Bekijk dan de pagina over het aanvragen van een indicatie.