Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie?

Als thuis wonen niet meer gaat, is het ook mogelijk om bij Livio te komen wonen. U of uw naaste heeft vanwege ziekte, ouderdom of dementie meer zorg nodig. Bij Livio heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning dichtbij. In elke plaats waar Livio locaties heeft, zijn er mogelijkheden om ook met uw partner samen te wonen.

Mocht u nog geen indicatie hebben, dan kunt u deze aanvragen. Indien u recht heeft op zorg uit de Wet langdurige zorg (Wlz), kunt u ook hulp krijgen van een onafhankelijk cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen. Klik op de knop om in contact te komen met de onafhankelijk cliëntondersteuner. 

Indicatie aanvragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij voor uw indicatieaanvraag een handleiding geschreven. Zo nemen wij u stap voor stap mee in dit aanvraagproces. En komt u er niet uit? Geen probleem wij helpen u graag op weg.

Komt u er niet uit? Neem contact op met onze adviseurs

We kunnen ons voorstellen dat u het wellicht prettig vindt om eerst contact te hebben met één van onze cliëntadviseurs, om uw persoonlijk situatie te bespreken. Blijf niet rondlopen met vragen, wij zijn er voor u. Zorg, dat doen we samen!

Bereken uw eigen bijdrage

Bent u benieuwd met welke financiële verplichtingen u te maken krijgt als u gaat wonen bij Livio? Met de handige rekentool van het CAK kunt u in een paar stappen uw eigen financiële plaatje in kaart brengen. Handig om te weten waar u aan toe bent! Neemt u een uitdraai naar mee naar het gesprek met onze cliëntadviseur? Dan zorgen zij ervoor dat u over een compleet plaatje beschikt. Daarnaast vindt u bij de locaties een overzicht van de diensten en activiteiten waar ook een eigen bijdrage voor gevraagd wordt. Onze cliëntadviseurs kunnen u hier ook meer over vertellen.