Indicatie aanvragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij voor uw indicatieaanvraag een handleiding geschreven. Zo nemen wij u stap voor stap mee in dit aanvraagproces. En komt u er niet uit? Geen probleem wij helpen u graag op weg.

Komt u er niet uit? Neem contact op met onze adviseurs

We kunnen ons voorstellen dat u het wellicht prettig vindt om eerst contact te hebben met één van onze cliëntadviseurs, om uw persoonlijk situatie te bespreken. Blijf niet rondlopen met vragen, wij zijn er voor u. Zorg, dat doen we samen!

Bereken uw eigen bijdrage

Bent u benieuwd met weke financiële verplichtingen u te maken krijgt als u gaat wonen bij Livio? Met de handige rekentool van het CAK kunt u in een paar stappen uw eigen financiële plaatje in kaart brengen. Handig om te weten waar u aan toe bent! Neemt u een uitdraai naar mee naar het gesprek met onze cliëntadviseur? Dan zorgen zij ervoor dat u over een compleet plaatje beschikt. Daarnaast vindt u bij de locaties een overzicht van de diensten en activiteiten waar ook een eigen bijdrage voor gevraagd wordt. Onze cliëntadviseurs kunnen u hier ook meer over vertellen. 

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Iedereen die recht heeft op zorg uit de Wet langdurige zorg (Wlz), kan hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. U kunt via Menzis onafhankelijke cliëntondersteuning aanvragen.

Woningaanbod

Bent u enthousiast geworden over Livio? En wilt u graag weten welke kamerappartementen er beschikbaar zijn en in welke regio’s? Bekijk dan hier ons woonaanbod, inclusief de beschikbare faciliteiten en behandelmogelijkheden, per kamerappartement. Wie weet mogen wij u gauw verwelkomen.