Waar kunt u wonen met een dementie zorgvraag?

Op de volgende locaties van Livio bieden we gespecialiseerde zorg aan mensen die lijden aan dementie:

 • De Broekheurnerstede, (Enschede). Hier kunt u wonen, eventueel met uw partner, in een ruim gelijkvloers appartement. Klik hier voor meer informatie over wonen in Livio locatie De Broekheurnerstede. 

 • De Hatteler (Enschede). Hier kunt u wonen, eventueel met uw partner, in een ruim gelijkvloers appartement. 
  Klik hier voor meer informatie over wonen in Livio locatie De Hattler.

 • Twekkelerveld (Enschede). Hier kunt u wonen, eventueel met partner, in een ruim gelijkvloers appartement. 
  Klik hier voor meer informatie over wonen in Livio locatie Twekkelerveld.
   
 • De Cromhoff (Enschede). De Cromhoff is een verpleeghuis en biedt een prettige woonomgeving voor mensen met dementie. Klik hier voor meer informatie over wonen in De Cromhoff. 

 • Wiedenhof (Haaksbergen). In het nieuwe verpleeghuis Wiedenhof kunt u wonen in een gemeubileerd éénkamer appartement. Klik hier voor meer informatie over wonen in Wiedenhof. 

Daarnaast kunt ook in een van onze kleinschalige woonlocaties kunt u wonen met een dementie zorgvraag. Meer informatie over wonen op onze kleinschalige woonlocaties leest u hier

dame in rolstoel met make-upkwast op wang

Contact met de cliëntadviseur

Wilt u meer informatie over dementie, of over wonen met dementie bij Livio? Neem gerust contact met ons op via 0900-9200. Onze cliëntadviseurs beantwoorden graag uw vragen. U kunt ook het contactformulier invullen via onderstaande knop. Onze collega's nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.