Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Verpleeghuis De Cromhoff

​​​​​In hartje Enschede, in de wijk Boswinkel, vindt u onze locatie verpleeghuis De Cromhoff. Hier kunt u, of uw naaste, tijdelijk of langdurig verblijven met zorg, behandeling en diverse faciliteiten binnen handbereik. Onze medewerkers en vrijwilligers in de Cromhoff zorgen ervoor dat alle bewoners zoveel mogelijk de dingen kunnen blijven doen die ze gewend zijn. Familieleden, vrienden en kennissen zijn altijd van harte welkom! 

Over De Cromhoff​

In de Cromhoff wonen mensen met een chronische lichamelijke aandoening en mensen met een psychogeriatrische aandoening (o.a. dementie). Het verpleeghuis biedt verschillende afdelingen waar cliënten niet alleen prettig, maar ook veilig kunnen wonen. Naast de diverse faciliteiten die De Cromhoff te bieden heeft, is er op iedere afdeling ook een gezamenlijke huiskamer. Een fijne plek waar cliënten, samen met medebewoners of bezoekers, tijd kunnen doorbrengen. 

Tijdelijk verblijf (revalidatie)
Daarnaast is er een geriatrische revalidatie afdeling waar cliënten  na een ingrijpende ziekte, beroerte (CVA) of (heup)operatie tijdelijk terecht kunnen voor professionele behandeling en begeleiding.  Het behandelprogramma is op maat en sluit aan op uw ziekenhuisverblijf. De behandeling en begeleiding is altijd gericht op terugkeer naar de oorspronkelijke woonsituatie.​

Kamers
Er zijn éénpersoonskamers en tweepersoonskamers.​ Klik h​ier voor een impressie en meer informatie over de kamers in De Cromhoff. Via het zoekfilter aan de linkerkant kunt u bij ‘woonlocatie’ verpleeghuis D​e Cromhoff aanvinken. Hier vindt u een overzicht van de beschikbare kamers. ​

Twee woonzorgcentra dichtbij
Verpleeghuis De Cromhoff staat in verbinding met twee woonzorgcentra van Livio: De Bleekhof en Lippink’s hof.  ​

​Impressie De Cromhoff
Klik hi​er​​ voor een impressie van de locatie op Google Maps. Zo krijgt u mogelijk al een goed beeld van de buitenzijde van de locatie, het parkeerterrein of wandel eens door de buurt. 

Hieronder vindt u een fotoserie van De Cromhoff. Bekijk de serie voor een impressie van de binnenzijde van de locatie. 


​​Faciliteiten
​De Cromhoff beschikt over diverse faciliteiten. Hieronder de mogelijkheden op een rij: 

• Grand Café en Biljartruimte.
• Winkel.
• Diverse gezellige woonkamers.
• Sport- en bewegingsaanbod.
• Dagverzorging en -behandeling.
• Eerstelijns diensten, zoals fysiotherapie, ergotherapie, dieetadvisering en psychologie.
• Kapel en geestelijk begeleiders.
• ZorgBoulevard met o.a.apotheek, ZorgPunt, prikpost, podotherapie en kapsalon.
• Dagbestedingsmogelijkheden, activiteiten en uitstapjes met rolstoelvriendelijke bussen.


​Verbouwing de Cromhoff

​​​​​De Cromhoff wordt vernieuwd! Op 12 oktober 2020 is er gestart  met de verbouwing van deze locatie met als doel de kwaliteit van zorg, wonen en welzijn verder te verbeteren. Zo worden de huidige afdelingen omgevormd naar kleinschalige woongroepen waardoor de privacy en bewegingsvrijheid van de cliënt wordt verhoogd. Hierdoor kan er nog beter waardevolle en persoonsgerichte zorg geleverd worden aan cliënten bij Livio. 

De verbouwing zal  circa twee jaar in beslag nemen en uit meerdere fases bestaan. Meer weten over de verbouwing? Klik dan hier


Meer informatie of contact? 

​Wilt u meer informatie over wonen in de Cromhoff. Neem dan contact op met onze cliëntadviseurs​ via 0900-9200. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en helpen u graag verder. 

Lees ook de folder 'wonen bij Livio'. Hierin vindt u meer algemene informatie over het wonen bij Livio. 

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Bel mij terug

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug:

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.