Personenalarmering

U woont zelfstandig, en dat gaat goed. Maar wat als u plotseling iets overkomt terwijl u alleen thuis bent? U komt ongelukkig ten val of voelt uzelf onveilig. Hoe kunt u dan snel iemand waarschuwen?

24 uur per dag hulp binnen handbereik
Met Personenalarmering van Livio kunt u altijd snel en eenvoudig hulp inschakelen. U krijgt een armband of halsketting met een zender die u altijd, zelfs onder de douche, kunt dragen. Met één druk op de knop bent u in verbinding met de medewerkers van de Livio Zorgcentrale. De Zorgcentrale is altijd bereikbaar, dag en nacht. Zij vragen wat er aan de hand is en waarschuwen indien nodig, uw vaste contactpersonen (familie of vrienden) of hulpverlening (verpleegkundige of verzorgende). Zo is er altijd snel iemand bij u geval van nood.

Zo woont u veilig, zeker en comfortabel in uw eigen woning. Prettig voor u, maar ook voor uw familie, vrienden of buren.

Personenalarmering (1)

Prijzen

Prijzen personenalarmering

Abonnement personenalarmering met LivioPlus korting 
€ 20,80

Abonnement personenalarmering zonder LivioPlus korting
€ 23,87

Abonnement personenalarmering met EHBA met LivioPlus korting
€ 26,00

Abonnement personenalarmering met EHBA zonder LivioPlus korting
€ 29,00

Prijzen plaatsing

Plaatsen alarmering inclusief apparatuur
€ 65,29

Spoed plaatsing inclusief apparaat
€ 136,79

 

 

Personenalarmering aanvragen?

U wilt personenalamering aanvragen voor uzelf of uw naaste. Dat kunt u doen door contact op te nemen met de zorgcentrale via 0900-9200. U ontvangt de formulieren hiervoor per post en kunt deze per post te sturen aan:

Livio
t.a.v. Klantenadviseurs Enschede
Antwoordnummer 1189
7500 VB Enschede

Let op! Op dit moment zijn de GSM kastjes niet leverbaar. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Livio via 0900-9200.