Tijdelijk verblijven bij Livio

Soms kunt u na een ziekenhuisopname nog niet direct naar huis. Of misschien kunt u niet direct rekenen op hulp van partner en/of familie.
U kunt dan tijdelijk terecht op één van onze revalidatie afdelingen, voor herstelzorg, ter observatie en/of diagnostiek voor eventuele vervolgzorg.

Revalidatiezorg
Wanneer revalidatie thuis niet mogelijk is, biedt Livio revalidatiezorg. Onze revalidatie locaties De Pendel in Haaksbergen en Rutbekerveld in
Enschede zijn comfortabel ingericht en gelegen in een parkachtige omgeving. Samen met het behandelteam gaat u hier aan de slag om zo goed mogelijk te herstellen. U kunt op deze locaties verblijven met een Diagnose Behandel Combinatie (DBC), Eerstelijnsverblijf (ELV hoog) of Wlz revalidatie indicatie.

Tijdelijke opname afdeling (TOA)
Op locatie de Cromhoff is er een tijdelijke opname afdeling. Deze afdeling is speciaal voor cliënten met cognitieve problemen die (tijdelijk) een veilige plek nodig hebben, zodat zij alsook de mantelzorgers even op adem kunnen komen. Een andere verblijfsreden kan zijn dat er onderzoek en/of observatie na een ziekenhuis opname noodzakelijk is.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over tijdelijk verblijven bij Livio. Neemt u gerust contact op met onze cliëntadviseurs via 0900-9200. Zij helpen u graag verder.