Beeldzorg via een tablet

Livio heeft een eigen beeldzorgteam waarbij wij zorg op afstand leveren via een tablet door met u beeld te bellen. Door het bieden van zorg op afstand ervaren cliënten meer vrijheid én kunnen zelf het zorgmoment bepalen.

Hoe werkt het beeldbellen? 
U krijgt een gemakkelijk te gebruiken tablet: een handzame, platte computer. Via deze tablet kunt u beeldbellen met een Livio zorgmedewerker. Beeldbellen is het hetzelfde als bellen, maar u ziet de andere persoon terwijl u belt. De zorgmedewerker kan contact met u opnemen als dat nodig is. U weet van tevoren op welk tijdstip de zorgmedewerker belt. Bijvoorbeeld om mee te kijken als u uw medicijnen inneemt. Zo hoeft u niet meer te wachten op een medewerker die bij u thuis langskomt.

Meer weten?
Bent u benieuwd naar het Livio beeldzorgteam? Lars Hollink, leidinggevende van het beeldzorgteam vertelt hier meer over. Klik HIER voor zijn verhaal.  
 
Of bekijk de video's en verhalen hieronder. Daarin delen mevrouw Lasonder (thuiszorgcliënt) en de heer Doornbos (bewoner op Livio locatie De Broekheurnerstede) hoe zij beeldzorg van Livio ervaren. Ook onze beeldzorg collega Emily vertelt meer over het beeldbellen met cliënten. 

Compaantablet1

Ervaring cliënten beeldzorg

Mevrouw Lasonder en de heer Doornbos delen graag hun ervaringen over beeldzorg. 

Youtube video

accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken.

Beeldzorg op een woonzorglocatie

"Doordat ik nu beeldzorg ontvang kan ik zelf weer mijn insuline spuiten en ervaar ik weer meer vrijheid. "

- De heer Doornbos
Bewoner De Broekheurnerstede

Ervaring beeldzorg collega Emily

Beeldzorg medewerker van Livio, Emily, vertelt graag haar ervaring over hoe het is om te werken in het beeldzorgteam. 

Youtube video

accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over beeldbellen? Neemt u dan gerust contact op met onze afdeling Innovatie&Zorgtechnologie via 0900-9200 of vul onderstaande contactformulier in via de groene knop.