Kleinschalig wonen Troelstrastraat Neede

Appartement Troelstrastraat Neede

De appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer met keukenblok en koelkast, aparte slaapkamer met hoog-laagbed en badkamer. Ieder appartement is voorzien met domotica mogelijkheden (automatiseren van handelingen). Ook is er op elke verdieping een gezamenlijke huiskamer met (dak)terras.

Woning Locatie Behandelingen Prijzen

Kenmerken

Kenmerken
Overige kenmerken Gelijkvloers, Woonkamer met keukenblok, Aparte slaapkamer met plafondlift, Hoog-laagbed, Badkamer

Kleinschalig wonen Troelstrastraat Neede

Op de kleinschalige woonlocatie (KSW) aan de Troelstrastraat in Neede is het prettig wonen op deze lichte en ruime locatie. Deze kleinschalige woonvorm kenmerkt zich door de huiselijke sfeer en de overzichtelijkheid. Bewoners van deze locatie worden al snel uw ‘huisgenoten’. U kunt hier wonen met een lichamelijke aandoening (somatiek) of wanneer u dementerend bent (PG). De zorg is binnen handbereik en 24/7 aanwezig. Wel zo prettig! U kunt hier terecht met een zorgindicatie (Wlz-indicatie).

Over de locatie
Locatie Troelstrastraat is een kleinschalige woonlocatie met een open setting voor mensen met een lichamelijke aandoening en een gesloten setting voor mensen met dementie. Het gebouw beschikt over 19 appartementen. De locatie is verdeeld over meerdere woongroepen. Op de begane grond zijn er twee woongroepen voor mensen met dementie (PG) en op de eerste verdieping is er een woongroep voor mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek). 

De appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer met keukenblok en koelkast, aparte slaapkamer met hoog-laagbed en badkamer. Ieder appartement is voorzien met domotica mogelijkheden (automatiseren van handelingen).
Elke woongroep heeft daarnaast een gezamenlijke huiskamer/keuken waar gekookt wordt. Voor onze bewoners op de eerste verdieping is een apart dakterras. Op de begane grond vindt u een mooi terras met binnentuin. Hier kunnen alle bewoners gebruik van maken.

Zorg 24/7 dichtbij!
Heeft u een lichamelijke aandoening, wordt u vergeetachtig of heeft u dementie? Op onze kleinschalige woonlocatie in Neede kunt u met beide zorgvragen wonen. Voor zowel onze bewoners met een lichamelijke aandoening als onze bewoners met dementie is er een gezamenlijke huiskamer aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aanwezig. Zo heeft u altijd alle zorg dichtbij!

Huisarts of Specialist Ouderengeneeskunde
Indien u op De Cromhoff komt wonen wordt de specialist ouderengeneeskunde uw hoofdbehandelaar in plaats van uw eigen huisarts. De specialist ouderengeneeskunde werkt in een multidisciplinair team samen en voert de regie over uw behandeling. 

KSW Troelstrastraat (1)

Faciliteiten

  • Gezamenlijke huiskamers met (dak)terras
  • Binnentuin
  • Welzijnsactiviteiten op maat

Behandelingen

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Diëtist
  • Psycholoog
  • Logopedist
  • Specialist Ouderengeneeskunde
  • Verpleegkundig Specialist

Prijzen

Op deze locatie woont u met een zorgindicatie (Wlz-indicatie). Dit betekent dat u een eigen bijdrage betaalt via het CAK. Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie of de eigen bijdrage waar u mee te maken krijgt? Bekijk dan de pagina over het aanvragen van een indicatie.