De Werf

Driekamerappartement De Werf

De driekamerappartementen in woonzorgcentrum De Werf beschikken over een ruime woonkamer, keuken, twee ruime slaapkamers, ruime badkamer met toilet en douche, een tweede toilet en een balkon. 

Woning Locatie Behandelingen Prijzen

Kenmerken

Kenmerken
Oppervlakte 50 - 100 m2
Woning Faciliteiten Eigen ingang voorzien van deurbel, TV aansluiting, Telefoonaansluiting, Keuken met kook aansluiting
Eigen balkon Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Plaats Neede
Overige kenmerken Ruime woonkamer, Keuken, 2 slaapkamers, Ruime badkamer, Apart tweede toilet, Balkon

De Werf

Op woonzorgcentrum De Werf kunt u zelfstandig wonen in een gelijkvloers appartement. De zorg is binnen handbereik en 24/7 aanwezig. Wel zo prettig! U kunt hier terecht met een zorgindicatie (Wlz-indicatie).

Over de locatie
De Werf bestaat uit 25 royale appartementen voor senioren, verdeeld over drie woonlagen. Elk appartement bestaat uit een ruime woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, ruime badkamer met toilet en douche, een tweede toilet en een balkon of loggia.

Zorg 24/7 dichtbij!
Heeft u te maken met meerdere lichamelijke klachten? Lichamelijke klachten kunnen een grote impact hebben of uw leven, helemaal als deze chronisch zijn. Op locatie De Werf is 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aanwezig. Zo heeft u altijd alle zorg dichtbij!

Huisarts of Specialist Ouderengeneeskunde
Indien u op De Werf komt wonen met een zorgvraag, behoudt u meestal uw eigen huisarts. Mocht u een huisarts buiten Enschede hebben, dan wordt u verzocht een nieuwe huisarts te zoeken in de regio Enschede. In een enkel geval wordt de zorg overgenomen door onze Specialist Ouderengeneeskunde. Onze cliëntadviseurs informeren u graag hierover.  

de werf

Faciliteiten

  • Grand Café
  • Biljart
  • Gevarieerd activiteitenprogramma

Behandelingen

  • Trombosedienst MST
  • Prikpoli MST
  • 24 uurs zorg

Behandeling nodig?

Omdat u ook van de juiste zorg op aan moet kunnen zijn op deze locatie ook behandelaren aanwezig. Als u nu of in de toekomst een beroep op de behandelaren wilt doen, kunt u dit aangeven bij het zorgteam.

Prijzen

Op deze locatie woont u met een zorgindicatie (Wlz-indicatie). Dit betekent dat u een eigen bijdrage betaalt via het CAK. Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie of de eigen bijdrage waar u mee te maken krijgt? Bekijk dan de pagina over het aanvragen van een indicatie.