KSW Wiedenbroeksingel Haaksbergen

Appartement Wiedenbroeksingel Haaksbergen

De appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer met plafondlift en hoog-laagbed, badkamer en terras. Ieder appartement is voorzien met domotica mogelijkheden (automatiseren van handelingen). 

Woning Locatie Behandelingen Prijzen

Kenmerken

Kenmerken
Overige kenmerken Gelijkvloers, Woonkamer met keukenblok, Aparte slaapkamer met plafondlift , Hoog-laagbed, Badkamer, Terras

KSW Wiedenbroeksingel Haaksbergen

De kleinschalige woonlocatie (KSW) aan de Wiedenbroeksingel in Haaksbergen is geschikt voor jong volwassenen met een lichamelijke beperking (aangeboren en niet aangeboren hersenletsel). U kunt hier zelfstandig wonen in een gelijkvloers appartement. De zorg is binnen handbereik en 24/7 aanwezig. Wel zo prettig! U kunt hier terecht met een Wlz-indicatie LG. 

Over de locatie
De locatie aan de Wiedenbroeksingel is een kleinschalige woonlocatie met een open setting. Het gebouw beschikt over
18 appartementen op de begane grond voor mensen met een lichamelijke beperking. De appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer met plafondlift en hoog-laagbed, badkamer en terras. Ieder appartement is voorzien met domotica mogelijkheden (automatiseren van handelingen). 

De appartementen zijn verdeeld over 2 woongroepen. Elke woongroep is voorzien van een gezamenlijke huiskamer. Hier wordt samen de maaltijd gegeten. Uniek aan deze locatie is dat het over een logeerkamer (zit-slaapkamer met aparte badkamer) beschikt. 

Zorg 24/7 dichtbij!
Heeft u een lichamelijke beperking, maar wilt u ondanks uw zorgvraag zo zelfstandig mogelijk wonen in een kleinschalige woonomgeving? Dat kan aan de Wiedenbroeksingel in Haaksbergen. Wij kijken altijd naar wat u nog wel kunt. Daarnaast is er 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aanwezig. Zo heeft u altijd alle zorg dichtbij!

KSW Wiedenbroeksingel (4)

Faciliteiten

  • Gezamenlijke huiskamer met terras
  • Dagbesteding op loopafstand

Behandelingen

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Diëtist
  • Psycholoog
  • Specialist Ouderengeneeskunde
  • Samenwerking met arts Roessingh

Prijzen

Op deze locatie woont u met een zorgindicatie (Wlz-indicatie). Dit betekent dat u een eigen bijdrage betaalt via het CAK. Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie of de eigen bijdrage waar u mee te maken krijgt? Bekijk dan de pagina over het aanvragen van een indicatie.