Het Saalmerink

Woning Locatie Behandelingen Prijzen

Kenmerken

Kenmerken
Oppervlakte 20 - 50 m2
Woning Faciliteiten Eigen ingang voorzien van deurbel, TV aansluiting, Telefoonaansluiting, Keuken met kook aansluiting
Eigen balkon Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Plaats Haaksbergen
Overige kenmerken Woonkamer, Keuken, Slaapkamer, Badkamer, Balkon

Het Saalmerink

Op woonzorgcentrum Het Saalmerink kunt u zelfstandig wonen in een gelijkvloers appartement. De zorg is binnen handbereik en 24/7 aanwezig. Wel zo prettig! U kunt hier terecht met een zorgindicatie (Wlz-indicatie).

Over de locatie
Het Saalmerink is een locatie waar u woont in een gemoedelijke sfeer. De locatie grenst aan het buitengebied. Het gebouw met drie verdiepingen beschikt over 127 appartementen voor senioren voorzien van een eigen voordeur, keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en balkon. 

Vanaf de zomer 2025 wordt er op een deel van de plek van het huidige Saalmerink een nieuw gebouw gerealiseerd. Ook in de toekomst kunt u in het nieuwe Saalmerink komen wonen met een Wlz-indicatie. Wilt u meer weten over de nieuwbouw? Mail dan naar: nieuwbouwsaalmerink@livio.nl 

Zorg 24/7 dichtbij!
Heeft u een lichamelijke aandoening, wordt u vergeetachtig of heeft u dementie? Op Het Saalmerink kunt u met verschillende zorgvragen wonen. Voor onze bewoners met dementie is er zelfs een gezamenlijke huiskamer waar ze gebruik van kunnen maken. Er is dus 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aanwezig. Zo heeft u altijd alle zorg dichtbij!

Huisarts of Specialist Ouderengeneeskunde
Indien u op Het Saalmerink komt wonen met een zorgvraag, behoudt u meestal uw eigen huisarts. Mocht u een huisarts buiten Enschede hebben, dan wordt u verzocht een nieuwe huisarts te zoeken in de regio Enschede. In een enkel geval wordt de zorg overgenomen door onze Specialist Ouderengeneeskunde. Onze cliëntadviseurs informeren u graag hierover.  

Livio locatie Het Saalmerink

Faciliteiten

  • Grand Café
  • Kapsalon
  • Supermarkt
  • Wasserette & Linnenkamer
  • Stiltecentrum
  • Diverse activiteiten

Behandelingen

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Logopedie
  • Diëtiek

Behandeling nodig?

Omdat u ook van de juiste zorg op aan moet kunnen zijn op deze locatie ook behandelaren aanwezig. Als u nu of in de toekomst een beroep op de behandelaren wilt doen, kunt u dit aangeven bij het zorgteam.

Prijzen

Op deze locatie woont u met een zorgindicatie (Wlz-indicatie). Dit betekent dat u een eigen bijdrage betaalt via het CAK. Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie of de eigen bijdrage waar u mee te maken krijgt? Bekijk dan de pagina over het aanvragen van een indicatie.