De Hatteler

Tweekamerappartement De Hatteler

De tweekamerappartementen in De Hatteler beschikken over een ruime woonkamer, keuken, een aparte slaapkamer, een badkamer en een berging. Op iedere etage vindt u daarnaast laadpunten voor een scootmobiel.

Woning Locatie Behandelingen Prijzen

Kenmerken

Kenmerken
Oppervlakte 50 - 100 m2
Woning Faciliteiten Eigen ingang voorzien van deurbel, TV aansluiting, Telefoonaansluiting, Keuken met kook aansluiting
Eigen balkon Ja
Huisdieren toegestaan Ja
Plaats Enschede
Overige kenmerken Gelijkvloers, Ruime woonkamer, Keuken, Aparte slaapkamer, Badkamer, Berging, Optioneel: balkon, WIFI-aansluiting

De Hatteler

Op woonzorgcentrum De Hatteler kunt u zelfstandig of als echtpaar wonen in een ruim gelijkvloers appartement. De zorg is binnen handbereik en 24/7 aanwezig. Wel zo prettig! U kunt hier terecht met een Wlz-zorgindicatie van ZZP 4 of hoger.

Over de locatie
Locatie De Hatteler vindt u naast een mooi park. Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen en beschikt over 134 appartementen voor senioren voorzien van eigen voordeur, ruime woonkamer, keuken, aparte slaapkamer, badkamer en berging. Een aantal van onze appartementen zijn voorzien van balkons.

Zorg 24/7 dichtbij
Heeft u een lichamelijke aandoening, wordt u vergeetachtig of heeft u dementie? Op De Hatteler kunt u met verschillende zorgvragen wonen. Voor onze bewoners met dementie is er zelfs een gezamenlijke huiskamer waar bewoners die hier behoefte aan hebben gebruik van kunnen maken. Er is dus 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aanwezig. Zo heeft u altijd alle zorg dichtbij!

Huisarts of Specialist Ouderengeneeskunde
Indien u op De Hatteler komt wonen met een zorgvraag, behoudt u meestal uw eigen huisarts. Mocht u een huisarts buiten Enschede hebben, dan wordt u verzocht een nieuwe huisarts te zoeken in de regio Enschede. In een enkel geval wordt de zorg overgenomen door onze Specialist Ouderengeneeskunde. Onze cliëntadviseurs informeren u graag hierover.  

Hatteler

Faciliteiten

  • Grand Café
  • Activiteitenruimte
  • Kapsalon
  • Supermarkt

Behandelingen

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Diëtist
  • Trombosedienst

Behandeling nodig?

Omdat u ook van de juiste zorg op aan moet kunnen zijn op deze locatie ook behandelaren aanwezig. Als u nu of in de toekomst een beroep op de behandelaren wilt doen, kunt u dit aangeven bij het zorgteam.

Prijzen

Hieronder vindt u de basisprijs per maand van het appartement en eventueel aanvullende diensten op de woonlocatie.

Kosten
Huur (vanaf) € 747,65 Per maand
Glasverzekering € 1,50 Per maand
Subsidiabele servicekosten € 89,00 Per maand
Gas, water en licht € 196,00 Per maand
Rioolrecht € 25,00 Per maand
Basisarrangement woondiensten (zorgkosten) € 10,00 Per maand
RTV-abonnement € 10,00 Per maand
Fonds kleine gebreken incl. ontstopping riolering € 3,50 Per maand
Onderhoud gemeenschappelijke tuin en parkeerterrein € 10 Per maand