Kleinschalig wonen Willem Sluyterstraat Eibergen

Appartement Willem Sluyterstraat Eibergen

De appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer met keukenblok en koelkast, aparte slaapkamer met hoog-laagbed, badkamer en klein terras. Ieder appartement is voorzien met domotica mogelijkheden (automatiseren van handelingen). Elke woongroep heeft daarnaast een gezamenlijke huiskamer én open keuken waar gekookt wordt. Op de begane grond vindt u een mooie binnentuin. 

Woning Locatie Behandelingen Prijzen

Kenmerken

Kenmerken
Overige kenmerken Gelijkvloers, Woonkamer met keukenblok en koelkast, Aparte slaapkamer met plafondlift , Hoog-laagbed, Badkamer, Terrasje

Kleinschalig wonen Willem Sluyterstraat Eibergen

Op de kleinschalige woonlocatie (KSW) aan de Willem Sluyterstraat in Eibergen is het prettig wonen. Deze kleinschalige woonvorm kenmerkt zich door de huiselijke sfeer en de overzichtelijkheid. Bewoners van deze locatie worden al snel uw ‘huisgenoten’. U kunt hier wonen wanneer u dementerend bent (PG). De zorg is binnen handbereik en 24/7 aanwezig. Wel zo prettig! U kunt hier terecht met een zorgindicatie (Wlz-indicatie).

Over de locatie
Locatie Willem Sluyterstraat is een kleinschalige woonlocatie met een gesloten setting. Het gebouw beschikt over 12 appartementen. De locatie is verdeeld over twee woongroepen, beide op de begane grond. 

De appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer met keukenblok en koelkast, aparte slaapkamer met hoog-laagbed, badkamer en klein terras. Ieder appartement is voorzien met domotica mogelijkheden (automatiseren van handelingen). Elke woongroep heeft daarnaast een gezamenlijke huiskamer én open keuken waar gekookt wordt. Ook is er een mooie binnentuin. 

Zorg 24/7 dichtbij!
Bent u vergeetachtig of heeft u dementie? Op onze kleinschalige woonlocatie in Eibergen kunt u met deze zorgvraag (dementie) wonen. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aanwezig. Zo heeft u altijd alle zorg dichtbij!

Huisarts of Specialist Ouderengeneeskunde
Indien u op De Cromhoff komt wonen wordt de specialist ouderengeneeskunde uw hoofdbehandelaar in plaats van uw eigen huisarts. De specialist ouderengeneeskunde werkt in een multidisciplinair team samen en voert de regie over uw behandeling. 

KSW Willem Sluyterstraat (1) (1)

Faciliteiten

 • Gezamenlijke huiskamers met open keuken
 • Binnentuin
 • Duo-fiets
 • Welzijnsactiviteiten op maat

Behandelingen

 • Fysiotherapie
 • Ergotherapie
 • Logopedie
 • Diëtist
 • Psycholoog
 • Specialist Ouderengeneeskunde
 • Verpleegkundig Specialist

Prijzen

Op deze locatie woont u met een zorgindicatie (Wlz-indicatie). Dit betekent dat u een eigen bijdrage betaalt via het CAK. Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie of de eigen bijdrage waar u mee te maken krijgt? Bekijk dan de pagina over het aanvragen van een indicatie.