KSW Eenhuisstraat Haaksbergen

Appartement Eenhuisstraat Haaksbergen

De ruime appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer met plafondlift en hoog-laagbed, badkamer en ruim balkon of terras. Ieder appartement is voorzien met domotica mogelijkheden (automatiseren van handelingen). Ook is er een gezamenlijke huiskamer met terras. 

Woning Locatie Behandelingen Prijzen

Kenmerken

Kenmerken
Overige kenmerken Gelijkvloers, Ruime woonkamer met keukenblok, Aparte slaapkamer met plafondlift , Hoog-laagbed, Badkamer, Ruim balkon of terras

KSW Eenhuisstraat Haaksbergen

De kleinschalige woonlocatie (KSW) aan de Eenhuisstraat in Haaksbergen is geschikt voor jong volwassenen met een lichamelijke beperking (aangeboren en niet aangeboren hersenletsel). U kunt hier zelfstandig wonen in een gelijkvloers appartement. De zorg is binnen handbereik en 24/7 aanwezig. Wel zo prettig! U kunt hier terecht met een Wlz-indicatie LG. 

Over de locatie
Onze locatie aan de Eenhuisstraat is een kleinschalige woonlocatie met een open setting. Het gebouw is onderverdeeld in huurders en kopers. Livio beschikt hier over 10 appartementen voor mensen met een lichamelijke beperking, verdeeld over 2 verdiepingen. De ruime appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer met plafondlift en hoog-laagbed, badkamer en ruim balkon of terras. Ieder appartement is voorzien met domotica mogelijkheden (automatiseren van handelingen). Ook is er een gezamenlijke huiskamer met terras. 

Zorg 24/7 dichtbij!
Heeft u een lichamelijke beperking, maar wilt u ondanks uw zorgvraag zo zelfstandig mogelijk wonen in een kleinschalige woonomgeving? Dat kan aan de Eenhuisstraat in Haaksbergen. Wij kijken altijd naar wat u nog wel kunt. Daarnaast is er 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aanwezig. Zo heeft u altijd alle zorg dichtbij!

Eenhuisstraat

Faciliteiten

  • Gezamenlijke huiskamer met terras
  • Dagbesteding op loopafstand

Behandelingen

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Diëtist
  • Psycholoog
  • Specialist Ouderengeneeskunde
  • Samenwerking met arts Roessingh

Prijzen

Op deze locatie woont u met een zorgindicatie (Wlz-indicatie). Dit betekent dat u een eigen bijdrage betaalt via het CAK. Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie of de eigen bijdrage waar u mee te maken krijgt? Bekijk dan de pagina over het aanvragen van een indicatie.