Verbouwing De Cromhoff

Sinds 12 oktober 2020 wordt onze locatie De Cromhoff grondig verbouwd met als doel de kwaliteit van zorg, wonen en welzijn voor onze cliënten verder te verbeteren. Daarnaast worden onze huidige afdelingen omgevormd naar kleinschalige woongroepen waardoor de privacy en bewegingsvrijheid van de cliënt wordt verhoogd. Hierdoor kan er nog beter waardevolle en persoonsgerichte zorg geleverd worden aan onze cliënten. De verbouwing neemt circa twee jaar in beslag en bestaat uit meerdere fases: 

1. Renovatie centraal hart en oefenruimte
2. Nieuwbouw zorgappartementen
3. Renovatie zorgafdelingen

De renovatie van het centrale hart (entree en Grand Café), inclusief nieuwe oefenzaal en behandelruimtes, is inmiddels afgerond. 

Verbouwing Cromhoff centraal hart
Verbouwing Cromhoff entree
20210415 123801

Fase 2: nieuwbouw 30 zorgappartementen

Na de renovatie van het centrale hart zijn we sinds juli 2021 gestart met het realiseren van 30 nieuwe zorgappartementen, verdeeld over drie woonlagen. Om deze zorgappartementen te kunnen realiseren wordt de huidige kantorenvleugel van De Cromhoff gesloopt.

Naar verwachting wordt eind oktober gestart met de bouw van deze zorgappartementen en zal in juni 2022 de nieuwbouw opgeleverd worden. Op de rechterfoto hieronder vindt u een impressie hoe deze nieuwe vleugel er straks uit zal komen te zien. 

Sloop kantorenvleugel
Sloop kantorenvleugel (2)
Eindresultaat nieuwe zorgappartementen

Fase 3: Renovatie zorgafdelingen

Na afronding van de nieuwbouw van de 30 zorgappartementen worden de zes zorgafdelingen van De Cromhoff gerenoveerd. Tijdens deze verbouwing worden deze grootschalige afdelingen omgevormd naar kleinschalige woongroepen bestaande uit 10 appartementen en een huiskamer. Daarnaast zal er worden gezorgd voor klimaatbeheersing/koeling, nieuwe tilliften en nieuwe tuinen voor de woongroepen. 

Na de renovatie van deze zorgafdelingen zal de verbouwing van De Cromhoff afgerond zijn. 

Contact

​​​​​Heeft u vragen over de verbouwing of wilt u als pers contact met ons opnemen? Stuur dan gerust een e-mail naar: liviobouwt@livio.nl 

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer weten over de voortgang van de verbouwing van onze Livio locatie De Cromhoff? Klik dan op onderstaande knop.