Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Veilig e-mails schrijven, verzenden en ontvangen

​Steeds meer gegevens rondom de zorgverlening worden op elektronische wijze vastgelegd. Mooie kansen dus voor betere, snellere uitwisseling en gebruik van gegevens bij de zorg en behandeling.

Het betekent ook dat de veiligheid van al die digitale gegevens steeds belangrijker wordt. Dan zijn wat afspraken daarover handig. Op het moment dat wij als zorgverleners gegevens van cliënten met elkaar uitwisselen gelden er wettelijke regels.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is 25 mei 2018 van kracht. Livio en Zorgschakel Enschede delen privacygevoelige informatie met (keten)partners en tevens onderling, intern tussen de medewerkers. Door gebruik te maken van versleutelde e-mailberichten via Outlook, communiceren Livio en Zorgschakel Enschede op een veilige manier.

E-mailberichten openen van Livio en Zorschakel Enschede
Uw medewerkers kunnen een beveiligde e-mail van Livio en Zorgschakel Enschede ontvangen. Wanneer u een Office 365 account heeft en deze gebruikt voor het openen van de e-mail, dan kunt u het bericht zonder extra handeling openen. Gebruikt u een andere e-mail applicatie dan kan het zijn dat u een aantal handelingen moet uitvoeren voor het openen van de e-mail. Deze handelingen staan beschreven in de handleiding.

Meer informatie
Heeft u vragen over onze beveiligde e-mailprocedure of wilt u meer informatie, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Livio afdeling Informatiemanagement 053 460 3448 of mailen naar helpdesk@livio.nl