Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Missie, visie en kernwaarden

​​​​​​​Missie

Wij bieden waardevolle, persoonsgerichte zorg in nauwe samenwerking tussen cliënt, professionals, vrijwilligers en naasten. Dit doen wij om het welzijn te vergroten met aandacht voor de eigen regie van zowel de cliënt als de medewerker, door diensten en werkwijzen voortdurend te ontwikkelen in aansluiting op behoeften vanuit een veranderende wereld.

Visie

‘De cliënt is een uniek persoon met eigen verantwoordelijkheid voor zelfzorg en mantelzorg. Binnen Livio heeft de cliënt daarom een actieve rol binnen het zorgproces. De Livio professionals treden ondersteunend en adviserend op gebaseerd op het unieke ‘Mijn Plan’ voor de cliënt. Zorg wordt geleverd naar wens van de cliënt (subjectief), wat er in redelijkheid nodig is en als compensatie daar waar het de cliënt zelf of door mantelzorg niet meer lukt. 

De Livio professional geeft invulling aan zijn/haar rol vanuit een unieke persoonlijkheid en vanuit professie. Door aansprekend en uitstekend werkgeverschap van Livio is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers om daardoor kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen blijven leveren.’

Kernwaarden

Livio geeft vorm aan haar missie en visie via de kernwaarden die alle acties en beslissingen leiden van bestuurders, zorgspecialisten, Livio-medewerkers en vrijwilligers. De kernwaarden van Livio zijn:

  • Toewijding
  • Professionaliteit
  • Verantwoordelijkheid

Dat is Livio. En zó zijn de mensen die bij ons werken.

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Bericht sturen

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.