Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Livio en duurzaamheid

​​​​​​​Livio werkt graag samen met anderen aan een duurzame wereld. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit bijdraagt aan een prettige woon-, leef- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers. ​​​Zo wordt er een duurzaamheidsbeleid gevoerd binnen de gehele organisatie.  Ook is er een duurzaamheidsplan opgesteld waarin inzicht wordt gegeven in de maatregelen die Livio neem,t en voornemens is om te nemen in het kader van duurzaamheid. 

Hieronder een overzicht van een enkele activiteiten in het kader van duurzaamheid. 

Milieu Platform Zorg (MPZ)​
Sinds dit jaar is Livio aangesloten bij  Milieu Platform Zorg (MPZ),  een vereniging voor en door de zorg. MPZ werkt aan kennisontwikkeling en -verspreiding op het gebied van duurzaam beleid, milieuzorg, milieuaudits, monitoren van milieuprestaties en -kosten, verslaglegging en praktische thema’s als veilig werken met gevaarlijke stoffen, preventie van water, energie, afval, afvalwater, vervoer, duurzaam inkopen, tegengaan van voedselverspilling, circulaire grondstoffen, enz. 

​Wiedenhof eerste energie neutrale verpleeghuis van Nederland
In september 2019 hebben we de deuren geopend van Verpleeghuis Wiedenhof in Haaksbergen. Het is het eerste energie neutrale verpleeghuis van Nederland. We maken gebruik van onder andere zonnepanelen en warmtepompen en voorzien zodoende zelf in energie.​ Klik hier​ voor het nieuwsbericht. 

EED Energie-audit
In 2019 heeft de EED Energieaudit plaatsgevonden, een verplichting voortgekomen uit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED). Het doel hiervan is bewustwording van het energieverbruik en de mogelijkheden om te besparen en te verduurzamen. Uit de energieaudit zijn maatregelen voorgekomen die Livio kan treffen in het kader van verduurzaming/energiebesparing. 

Led-verlichting
​​In 2018 zijn alle eigendomspanden voorzien van led-verlichting. Led-verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur. ​​

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vrijwilliger worden bij Livio?

Meer weten over vrijwilligerswerk, klik dan op de onderstaande link:

Verstuur

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.