Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Jaarverslagen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Wilt u meer weten over de (financiële) situatie van Livio? Hier kunt u onze meest recente jaarverslagen bekijken op de website jaarverslagenzorg.nl. Een verkorte versie vindt u hieronder onder de naam jaardocument gevolgd door het jaartal.

De opzet van het jaardocument is dat de Raad van Bestuur zich verantwoordt over de wijze waarop de organisatie invulling geeft aan de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen en de Wet op de Ondernemingsraden. Het document verslaat niet alleen financiële gegevens en productiecijfers, maar ook kwaliteit, medezeggenschap en de invulling van het begrip maatschappelijk ondernemen.

NIEUW: Jaardocument 2018 - Een mooie dag!


Met trots presenteren wij u ons jaardocument 2018. Een jaar waarin we volop geleerd en verbeterd hebben en ons continu inzetten voor waardevolle zorg voor onze cliënten. Het jaardocument van 2018 kunt u vinden op de website jaarverslagenzorg.nl,  maar is ook hieronder te bekijken. 


Ook is er een populaire versie van het jaarverslag 2018 beschikbaar. Bekijk de infographic met alle highlights van 2018 hieronder of download het bestand hier​​​ . ​Overige jaardocumentenJaarbericht 2010

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Mijn Livio

Handig, snel én persoonlijk!

  • Uw persoonlijke informatie
  • Altijd te bereiken
  • Speciale aanbiedingen
Aanmelden voor mijn Livio

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.