Open dag De Broekheurnerstede

Op zaterdag 20 mei is er van 10:00 tot 14:00 uur op Livio locatie De Broekheurnerstede een open dag. Kom gezellig langs om onze locatie te bezichtigen.  

Op De Broekheurnerstede bieden we zorg aan mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen. Ook kunt u hier wonen als u zorg thuis nodig heeft. In onze appartementen kunt u alleen wonen, of samen met uw partner.  

Wonen op De Broekheurnerstede, bekijk het zelf! 
Tijdens de open dag kunt u onze locatie zelf bekijken. U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee bij de ingang van onze locatie. Vervolgens kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten zoals:  

Stel uw vragen 
Heeft u vragen over de zorg op De Broekheurnerstede, de faciliteiten of activiteiten of het wonen met partner? Onze cliëntadviseur Tessa Los is aanwezig en beantwoordt graag al uw vragen. 

Bekijk de locatie met een rondleiding 
Benieuwd naar wat we te bieden hebben voor mensen met dementie? Of hoe de woonlocatie voor mensen met lichamelijke aandoeningen is ingericht? Of hoe het appartement eruit ziet wanneer u hier komt wonen met thuiszorg. Tijdens een rondleiding kunt u alles zelf bezichtigen. Onze medewerkers laten u met veel plezier onze locatie zien! Ook tonen we u tijdens de rondleiding met trots onze nieuwe huiskamers voor mensen met dementie. 

Maak kennis met zorgtechnologie 
Heeft u al eens gehoord van Tessa de zorgrobot? Op de open dag kunt u kennis met haar maken! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van innovatie en zorgtechnologie bij Livio, onze collega’s laten u het graag zien!

Ondersteuning bij het aanvragen van een zorgindicatie 
Om te kunnen wonen op De Broekheurnerstede kunt u wonen met een zorgindicatie. Dit kan een indicatie thuiszorg zijn of een WLZ-indicatie. Wilt u meer informatie over (het aanvragen van) een zorgindicatie, onze collega’s helpen u graag!  

Microsoftteams Image (7)

Werken op De Broekheurnerstede, vraag het Wilma!

De zorgteams op De Broekheurnerstede zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden op onze locatie? Kom langs om een praatje te maken met onze collega Wilma van P&O. Zij vertelt je graag meer over het werken bij Livio en de mogelijkheden op De Broekheurnerstede. Uiteraard kun je ook een rondleiding krijgen van één van onze medewerkers voor een impressie van onze locatie.  

Hopelijk tot ziens op zaterdag 20 mei!  

 
Waar: Livio locatie De Broekheurnerstede, Broekheurnerplein 2, 7544 NZ Enschede. 

Wanneer: Zaterdag 20 mei, 10:00 - 14.00 uur. 

Werken Op De Broekheurnerstede