Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Boodschappendienst

​​​​​​​Zelf uw boodschappen vanuit huis bestellen en laten bezorgen. Op een afgesproken dag en tijd worden de boodschappen bij u thuis afgeleverd.


Buurtsuper Spar
Deze buurtsuper uit Lonneker levert diverse A-merken en daarnaast huismerkartikelen van Spar. Versproducten zoals vlees en brood worden geleverd door de plaatselijke slager en bakker.

De winkel doet dienst als trainings- en werkplek voor cliënten van Stichting Aveleijn. Daarnaast werken er een aantal begeleiders, vrijwilligers en een professionele caissière.

Boodschappen dienen ’s maandags na 13.00 uur doorgegeven te worden en op dinsdag, woensdag en donderdag voor 12.00 uur. Indien mogelijk worden ze dan nog op dezelfde dag bezorgd of anders vindt de bezorging de volgende dag plaats. Bezorging van boodschappen vinden plaats van maandag t/m donderdag 18.00 uur.

De bezorging is mogelijk in Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Oldenzaal, Hengelo en Goor.

Kosten
Leden Livio+ betalen € 2,00 per bezorging. Niet-Leden € 4,50 per bezorging.

Afspraak maken?
Bel Livio via 0900-9200. Uw gegevens en telefoonnummer worden genoteerd en u wordt door de Supermarkt Spar binnen enkele dagen teruggebeld.

Boodschappendoen.nl

Boodschappenboer is een bedrijf in Enschede en bezorgt diverse A-merken en huismerken. U kunt uw boodschappen zowel telefonisch alsook online bestellen.

Betalen
Betalen bij boodschappenboer kan op verschillende manieren. U kunt kiezen voor IDEAL, maar ook pinnen aan de deur is bij ons mogelijk. Zo kunt u kiezen voor de methode die bij u past.

Als u besteld bij boodschappenboer, kunt u ervan uit gaan dat u elke keer dezelfde bezorger bij u thuis langskomt. Zo hoeft u niet telkens kennis te maken, en weet u wie er bij u aan de deur komt.

Kosten
Leden Livio+ betalen € 2,00 per bezorging. Niet-Leden € 4,50 per bezorging. (u dient wel minimaal € 30,00 aan boodschappen te bestellen) Bent u niet in staat om de boodschappen zelf uit te pakken? Dan kunt u het door onze bezorger laten doen. Voor € 2,99 pakken wij al uw boodschappen netjes weg in de door u gewenste kastjes.

Versgarantie
Het liefst pakt u in de winkel het appeltje dat er het mooiste uitziet en de melk met de langste houdbaarheid. Wij begrijpen dat dit lastig gaat worden als u via de telefoon of online de boodschappen besteld. Daarom zijn de versproducten voorzien van een speciaal logo. Aan dit logo kunt u zien hoe lang het product minimaal houdbaar is op de dag van bezorgen.

Afspraak maken?
Bel Livio via 0900-9200. Uw gegevens en telefoonnummer worden genoteerd en u wordt door de Supermarkt Spar binnen enkele dagen teruggebeld.​

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Bel mij terug

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug:

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van LivioPlus

Geen aanbiedingen gevonden.