Professionele begeleiding

Onder professionele begeleiding worden er diverse activiteiten georganiseerd. U kiest zelf waar u aan wilt deelnemen. Daarbij wordt gekeken naar wat u nog wel kan in plaats van wat niet meer kan. Maakt u graag een praatje onder het genot van een kop koffie of speelt u liever een potje kaarten, we horen het graag.

Het dagritme en de activiteiten worden afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers. U geeft aan waar u blij van wordt, en de medewerkers proberen hier zoveel mogelijk invulling aan te geven.

Dagbesteding bij Livio
Dagbesteding bij Livio

Waarom deelnemen?

Deelname aan dagbesteding kan u helpen om zo lang mogelijk zelfredzaam en vitaal te blijven. Er worden passende activiteiten aangeboden die bijvoorbeeld beweging stimuleren. Hierdoor blijft u lekker actief!

Daarnaast is dagbesteding de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten op te doen. Een gezellig praatje maken, samen activiteiten ondernemen, herinneringen ophalen, het kan allemaal, en dat is fijn. 

Indien u mantelzorg heeft, kunt u ook gebruik maken van dagbesteding. 
Zo bent u onder de mensen en wordt uw mantelzorger even ontlast.

65A1856 Bewerkt
65A1849 Bewerkt

Wie begeleidt de dagbesteding?

De medewerkers Welzijn van Livio zorgen voor professionele begeleiding van de dagbesteding. Zij zijn deskundig in het aanbieden van een passend dagprogramma én zijn expert in het organiseren van een goed activiteitenaanbod passend bij de deelnemers.

Dagbesteding bij u in de buurt

Locaties
Enschede Broekheurnerstede & De Cromhoff
Haaksbergen Bouwmeester & Het Saalmerink
Eibergen De Meergaarden