Woonzorgcentra van Livio

In onze woonzorgcentra kunt u een eigen appartement huren of wonen met een indicatie. Zo heeft u naast een veilige en beschermde woning, altijd zorg en ondersteuning binnen handbereik. Hier woont u met uw eventuele partner zoals u dat het liefste wilt. Daarnaast kunt u naar wens gebruik maken van de voorzieningen op de locatie zoals de winkel, het restaurant, de behandeldiensten ter plaatse, of de kapper. De faciliteiten verschillen per locatie.

We vinden het belangrijk dat u zich lichamelijk, geestelijk maar ook sociaal goed voelt. Er is dan ook een uitgebreid activiteitenprogramma beschikbaar zodat verveling of eenzaamheid zoveel mogelijk voorkomen wordt. Denkt u bijvoorbeeld aan handwerkclubjes, samen sporten, wandelen of gezellig een dagje op stap. Tevens worden er met regelmatig muziekavonden of bingo's georganiseerd.

Daarnaast beschikken de locaties over een sfeervol restaurant. Hier kunt u altijd terecht voor een kopje koffie of een goede maaltijd. Ook bezoek is hier van harte welkom.

Kortom, onze woonzorgcentra bieden genoeg mogelijkheden voor een aangenaam verblijf. Bekijk hieronder alle locaties of neem contact op met onze cliëntadviseurs voor meer informatie.

Woonzorgcentra

Enschede
De Broekheurnerborch

Rechterveldbrink 1

7544 NT Enschede

Bekijken
De Bleekhof

Bleekhofstraat 1

7543 ED Enschede

Bekijken
De Hatteler

Gerard Terborgh, plein 1

7545 BB Enschede

Bekijken
De Broekheurnerstede

Broekheurnerplein 2

7544 NZ Enschede

Bekijken
Twekkelerveld

Schorpioenstraat 33

7521 HW Enschede

Bekijken
Lippink's Hof

Bleekhofstraat 301

7543 EH Enschede

Bekijken
Haaksbergen
Het Saalmerink

Klaashuisstraat 9

7481 EN Haaksbergen

Bekijken
Neede
De Werf

De Hofmaat 8-58

7161 HX Neede

Bekijken
Eibergen
De Meergaarden

Willem Sluyterstraat 6

7151 DW Eibergen

Bekijken