Verpleeghuizen

Wanneer u niet langer in staat bent op u zelf te wonen, doordat uw gezondheid dusdanig achteruit gaat dat u gedurende de dag en nacht zorg nodig heeft, kunt u óók bij Livio terecht. 

Livio biedt onderdak in verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen aan. Wij kennen een uitgebreid aanbod verpleeg- en behandelcentra met onze eigen zorgprofessionals. Kwaliteit van leven staat altijd centraal. We bieden u een zorg- en behandelplan dat goed past bij uw persoonlijke wensen en behoeften. 

In onze verpleeghuizen wonen en verblijven mensen met chronische lichamelijke aandoeningen of mensen die lijden aan bijvoorbeeld dementie.

Er wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week specialistische zorg geleverd. U leeft samen met andere bewoners op een woongroep. Op de woongroep worden er iedere dag activiteiten georganiseerd. Daarnaast eet u samen en maken onze medewerkers van iedere dag weer een mooie dag! 

Heeft u meer behoefte aan een kortdurend verblijf in ons verpleeghuis? Bijvoorbeeld omdat u net een operatie achter de rug heeft en nog onvoldoende hersteld bent om goed zelfstandig thuis te zijn? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Bespreek uw wensen dan met onze cliëntadviseurs.

Bekijk hieronder alle locaties of neem contact op met onze cliëntadviseurs via het formulier of 0900-9200 voor meer informatie.

Verpleeghuizen

Enschede
Verpleeghuis De Cromhoff

Bleekhofstraat 300

7543 EC Enschede

Bekijken
Haaksbergen