De LG locatie in Haaksbergen

U vindt de LG woonvorm in Haaksbergen. De appartementen in deze kleinschalige woonvorm bieden de ruimte om te leven. U beschikt over een woonkamer met keuken, slaapkamer, badkamer en balkon of terras. Verder is er een gezamenlijke ruimte voor gezamenlijke activiteiten met de medebewoners. 

Onze uitgangspunten

Wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uw eigen leven kunt leiden. Met de zorg en ondersteuning die u daarbij nodig heeft. We bieden voor nieuwe bewoners een plek waar hij of zij zich op het best voelt en gelijkgestemden treft.

Onze begeleiding is gericht op zelfregie van uw leven. Ondanks
lichamelijke beperkingen zit u zelf aan het roer. U geeft aan hoe u het wilt hebben en samen met de begeleiding vanuit Livio leggen we dit vast in het ondersteuningsplan. Vanuit dit plan wordt gewerkt en zorgen we
voor de begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft.

Zoveel mogelijk zelf maar nooit alleen! 

Veelzijdig Dagactiviteiten Centrum

Onder de naam Dagactiviteiten Centrum (DAC) De Singel is er door Livio een centrum opgezet voor mensen met een lichamelijke beperking die op zoek zijn naar een aangepaste leer– of werkplek. De activiteiten zijn van educatieve en arbeidsmatige aard, waar creativiteit en talenten ontwikkeld kunnen worden.

Binnen DAC De Singel is een enthousiast en deskundig team werkzaam. Iedere activiteit heeft een eigen begeleider. Daarnaast is er vaak ondersteuning van één of meerdere vrijwilligers.

De kunstzinnige, ambachtelijke en creatieve producten worden verkocht in het winkeltje op locatie en eventueel op bestelling geproduceerd.

DAC De Singel ligt op het terrein van verpleeghuis Wiedenhof in Haaksbergen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het wonen binnen de LG woonvorm bij Livio of een rondleiding aanvragen? Neemt u dan contact op met onze cliëntadviseurs. Zij staan u graag te woord! U kunt hen bereiken via telefoonnummer 0900-9200 of via het contactformulier door op onderstaande knop te klikken.