Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Wonen met zorg en behandeling

​U wilt zolang mogelijk alles zelf doen, maar als dat niet meer gaat, wat dan? Wonen in uw eigen appartement in een woonzorgcentrum van Livio is dan een goed alternatief. U woont​ op basis van een Wlz-indicatie zelfstandig, maar heeft alle zorg binnen handbereik. Een veilig gevoel voor u en de mensen in uw omgeving.

Door de toename van het aantal kwetsbare ouderen in de thuissituatie neemt ook de vraag naar kortdurend verblijf en herstelmogelijkheden toe. De duur van dit tijdelijke verblijf varieert meestal van enkele dagen tot ongeveer 3 maanden. Afhankelijk van de gestelde doelen. Tijdens dit kortdurende verblijf kunt u te maken krijgen met verschillende behandelaren, al naar gelang wat u nodig heeft (en waarvoor u geïndiceerd bent).​​  De behoefte aan kortdurend verblijf kan door verschillende situaties ontstaan. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, wanneer een patiënt nog te kwetsbaar is om naar huis te gaan (zie herstelzorg), wanneer iemand moet revalideren na een beroerte (revalidatie), wanneer de zorg thuis even niet geboden wordt (crisis- en spoedopvang) of omdat bijvoorbeeld de mantelzorger tijdelijk ontlast moet worden (zie logeeropname).

Patiënten die geen indicatie hebben voor medisch-specialistische zorg in een ziekenhuis of specialistische GGZ-zorg, kunnen ook kiezen voor tijdelijk verblijf. Bij twijfel over de situatie of het aanvragen van een indicatie helpen onze cliëntadviseurs​ u graag verder.​​

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Bel mij terug

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug: