Kleinschalig wonen Dr. Prinsstraat Haaksbergen

Appartement Dr. Prinsstraat Haaksbergen

De appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer met plafondlift en hoog-laagbed, badkamer en balkon of terras. Ieder appartement is voorzien met domotica mogelijkheden (automatiseren van handelingen). Ook is er op elke verdieping een gezamenlijke huiskamer met terras.

Woning Locatie Behandelingen Prijzen

Kenmerken

Kenmerken
Overige kenmerken Gelijkvloers, Woonkamer met keukenblok, Aparte slaapkamer met plafondlift , Hoog-laagbed, Badkamer, Balkon of terras

Kleinschalig wonen Dr. Prinsstraat Haaksbergen

De kleinschalige woonlocatie (KSW) aan de Dr. Prinsstraat in Haaksbergen is geschikt voor jong volwassenen met een lichamelijke beperking (aangeboren en niet aangeboren hersenletsel). Deze kleinschalige woonvorm kenmerkt zich door de huiselijke sfeer en de overzichtelijkheid. U kunt hier zelfstandig wonen in een gelijkvloers appartement. De zorg is binnen handbereik en 24/7 aanwezig. Wel zo prettig! U kunt hier terecht met een Wlz-indicatie LG. 

Over de locatie
Locatie Dr. Prinsstraat is een kleinschalige woonlocatie met een open setting. Het gebouw beschikt over 15 appartementen voor mensen met een lichamelijke beperking, verdeeld over 3 verdiepingen. De appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer met plafondlift en hoog-laagbed, badkamer en balkon of terras. Ieder appartement is voorzien met domotica mogelijkheden (automatiseren van handelingen). Op de begane grond is er een gezamenlijke huiskamer met terras. Hier wordt samen de maaltijd gegeten.

Zorg 24/7 dichtbij!
Heeft u een lichamelijke beperking, maar wilt u ondanks uw zorgvraag zo zelfstandig mogelijk wonen in een kleinschalige woonomgeving? Dat kan aan de Dr. Prinsstraat in Haaksbergen. Wij kijken altijd naar wat u nog wel kunt. Daarnaast is er 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg aanwezig. Zo heeft u altijd alle zorg dichtbij!

IMG 9513

Faciliteiten

  • Gezamenlijke huiskamers met terras
  • Dagbesteding op loopafstand

Behandelingen

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Diëtist
  • Psycholoog
  • Specialist Ouderengeneeskunde
  • Samenwerking met arts Roessingh

Prijzen

Op deze locatie woont u met een zorgindicatie (Wlz-indicatie). Dit betekent dat u een eigen bijdrage betaalt via het CAK. Wilt u meer weten over het aanvragen van een zorgindicatie of de eigen bijdrage waar u mee te maken krijgt? Bekijk dan de pagina over het aanvragen van een indicatie.