Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Verpleeghuis

​Livio heeft twee verpleeghuizen, De Cromhoff in Enschede en Wiedenhof in Haaksbergen. In onze verpleeghuizen bieden we zorg bij chronische lichamelijke problematiek, ook wel somatiek (Som) genoemd of psychogeriatrische problematiek (PG; o.a. dementie). Daarnaast heeft zowel De Cromhoff als Wiedenhof een geriatrisch revalidatie afdeling.

Verder is er in Enschede op de Cromhoff een tijdelijke opname afdeling. Deze afdeling is speciaal voor cliënten die cognitieve problemen hebben en tijdelijk een veilige plek zoeken, zodat zij alsook de mantelzorgers op adem kunnen komen. Een andere reden kan zijn dat er onderzoek en/of herstel na een ziekenhuis opname noodzakelijk is. Op deze afdeling verblijven cliënten met een Eerstelijns Verblijf vanuit de ziektekostenverzekering gefinancierd of hebben vanuit het CIZ een Wet langdurige zorg indicatie gekregen.

Binnen de verpleeghuizen wordt kleinschalig gewerkt. Dit houdt in dat er verschillende huiskamers en zitjes zijn waar de cliënten overdag kunnen verblijven. Er is een aanbod van slaapkamers van zowel één als twee persoonskamers. De maaltijden en het drinken wordt voor de cliënten geregeld en mits anders afgesproken eet men met elkaar. Op De Cromhoff is er een scala aan activiteiten​ georganiseerd. Het programma hiervoor hangt op desbetreffende prikborden en wordt ook op de website weergegeven. In het verpleeghuis krijgt u te maken met een behandelteam die bij uw dagelijkse zorg betrokken is. De EVV-er is er om de dagelijkse zorg te coördineren.

Voor verdere toelichting en informatie over het Verpleeghuis kunt u bellen en/of een afspraak maken met onze cliëntadviseurs.​

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Nieuwsbrief

Laat hieronder uw e-mailadres achter

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.