Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Een schouderklopje voor de zorg!

​​​​​​​​Met de campagne ​​​“Samen zorgen, voor elkaar”. willen we extra aandacht schenken aan de uitzonderlijke inzet die al lange tijd van onze medewerkers, in het bijzonder de zorgmedewerkers, wordt gevraagd. 

We zijn enorm trots op de inzet van alle collega’s en met deze actie willen we hen een hart onder de riem steken. Niet alleen vanuit de organisatie, maar ook daarbuiten.   

​​​Samen zorgen, voor elkaar
Door het coronavirus is de werkdruk op de zorg al lange tijd enorm hoog. En dat is niet vanzelfsprekend. Zowel fysiek en mentaal heeft het coronavirus een grote impact op het zorgpersoneel. Ondanks alles zorgen zij dag in dag uit voor alle cliënten. We willen dan ook graag onze waardering uitspreken voor onze collega's.

Het verhaal van Livio collega's in beeld
Wie kan er nu beter vertellen hoe het echt is om te werken in coronatijd dan onze medewerkers zelf. Daarom brengen we het verhaal van onze collega's in beeld. Bekijk hieronder alvast de video van onze collega's in de wijkverpleging. 

Video wijkverpleging Livio

 

​Lees ook het artikel van collega Sharony op IndeBuurt Enschede


Video woonzorgcentra Livio

 


Video verpleeghuis Livio


Video cliënten LivioSamen dansen, met elkaar
Naast ​het samen zorgen wordt er door collega's ook samen gedanst. Bekijk hieronder de compilatie van de Livio Jerusalema Challenge 2020.​

Compilatie Livio Jerusalema Challenge

 


Een schouderklopje voor de zorg

Mensen buiten Livio kunnen ook iets betekenen voor de zorg! Schrijf een persoonlijk bericht, een schouderklopje voor de (zorg)medewerkers van Livio. Ga daarvoor naar de speciale pagina schouderklopje.livio.nl​. Een klein, maar ook speciaal gebaar met hopelijk een groot effect. Zo hopen we met elkaar het zorgpersoneel een extra steuntje in de rug te geven.


Geef ook een schouderklopje! 
Wil je ook iets betekenen voor de zorg van Livio? Dan is dit je kans! Steek deze medewerkers een hart onder de riem en laat een persoonlijk bericht achter op schouderklopje.livio.nl​.​​​​

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Vraag of opmerking?

Heeft u een tip, vraag of opmerking, klik dan op de onderstaande link:

Bericht sturen