Woonvormen bij Livio

U kunt in onderstaand overzicht per woonvorm bekijken welke mogelijkheden Livio in het gebied Enschede, Haaksbergen, Eibergen, Neede heeft. Wilt u bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum wonen? Klikt u dan op "ga naar woonzorgcentra'. Gaat uw interesse uit naar een kleinschalige woonvorm? Klikt u dan op "ga naar kleinschalige wonen". 

Heeft u nog geen indicatie of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neemt u gerust contact op met onze cliëntadviseurs. Zij helpen u graag! 

Woonzorgcentra

In onze woonzorgcentra is veel mogelijk. U heeft naast een veilige en beschermde woning, ook uw zorg binnen handbereik. Zo kunt u  bijvoorbeeld gebruik maken van onze behandeldiensten ter plaatse, maar ook gebruik maken van bijvoorbeeld de kapper. 

Verpleeghuizen

Wanneer u niet langer alleen kunt wonen omdat u meer zorg nodig heeft, kunt u óók bij Livio terecht. De zorg- en behandelteams staan 24 uur per dag voor u klaar. 

Jonge mensen met dementie

Livio heeft een kleinschalige woonvoorziening speciaal voor jonge mensen met dementie. De zorg in deze woonvoorziening is helemaal afgestemd op deze specifieke doelgroep.

Lichamelijke beperking

Wonen op uw eigen wijze met de hulp en ondersteuningdie u nodig heeft. Dat maken we bij Livio mogelijk voormensen met een lichamelijke handicap die 24-uurszorgnodig hebben.

Kleinschalig wonen (KSW)

Een kleinschalige woonlocatie is een goede en veilige woonlocatie waar vergelijkbare zorg als in het verpleeghuis geboden wordt.   

Tijdelijke opname

Soms is er tijdelijke zorg nodig, moet u revalideren of kortdurend opgevangen worden. Dit kan zijn na een operatie of indien er sprake is van crisisopvang.