Wonen bij Livio

U kunt in onderstaand overzicht per woonvorm bekijken welke mogelijkheden Livio in het gebied Enschede, Haaksbergen, Eibergen, Neede. Wilt u in een woonzorgcentrum wonen? Klikt u dan op "woonzorgcentra'. Gaat uw interesse uit naar een kleinschalige woonvorm? Klikt u dan op "kleinschalige woonvorm". Enzovoorts.

Heeft u nog geen indicatie of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem contact op met onze cliëntadviseurs.

Woonzorgcentra van Livio

In onze woonzorgcentra is veel mogelijk. U heeft naast een veilige en beschermde woning, ook uw zorg binnen handbereik. Zo kunt u  bijvoorbeeld gebruik maken van onze behandeldiensten ter plaatse, maar ook gebruik maken van bijvoorbeeld de kapper. 

Verpleeghuizen van Livio

Wanneer u niet langer alleen kunt wonen omdat u meer zorg nodig heeft, kunt u óók bij Livio terecht. De zorg- en behandelteams staan 24 uur per dag voor u klaar. 

Kleinschalig wonen (KSW)

Een kleinschalige woonlocatie is een goede en veilige woonlocatie waar vergelijkbare zorg als in het verpleeghuis geboden wordt.   

Kortdurend/tijdelijk verblijf

Soms is er tijdelijke zorg nodig, moet u revalideren of kortdurend opgevangen worden. Dit kan zijn na een operatie of indien er sprake is van crisisopvang. In dit geval kunt u terecht in onze kortdurende/tijdelijke verblijf locaties. 

Jonge mensen met dementie

Livio heeft een kleinschalige woonvoorziening speciaal voor jonge mensen met dementie. De zorg in deze woonvoorziening is helemaal afgestemd op deze specifieke doelgroep.

Lichamelijke beperking

Wonen op uw eigen wijze met de hulp en ondersteuningdie u nodig heeft. Dat maken we bij Livio mogelijk voormensen met een lichamelijke handicap die 24-uurszorgnodig hebben.