De overtuiging van Zelf&Zorg

Bij Livio geloven we in een positieve grondhouding; bij onze cliënten en bij onze eigen mensen. Er kan vooral heel veel wel, zo vinden wij. Door die overtuiging te koppelen aan kennis en creativiteit en onze medewerkers in sterke teams samen te laten werken, ontstaat optimale ruimte voor ontwikkeling, collegialiteit en vrijheid.

Zelf
De zelf staat voor respect voor ieder individu, voor vrije keuze, voor dat je in de basis zoveel mogelijk zelf wilt kunnen. En dat je dus niet wordt benaderd op basis van stereotypes die passen bij een groep, bijvoorbeeld senioren. Zelf staat voor "eruit willen halen wat erin zit". Zoveel mogelijk vitaal en altijd het glas halfvol.

De zelf staat voor onze cliënten, die op basis van zelfzorg en mantelzorg de juiste en passende zorg en ondersteuning krijgen van onze zorgprofessionals. 

Zorg
De zorg staat voor de kwalitatief hoogwaardige zorg die onze collega's dag in en dag uit met veel passie voor het zorgvak leveren. Zorg die past bij de zorgvraag van de cliënt.

Bij Livio geloven we dat ieder mens nog zoveel mogelijk zelf kan, maar nooit alleen is. En dat is waar Zelf&Zorg voor staat, zoveel mogelijk zelf, maar nooit alleen.

Cliënten in de spotlight

Zelf&Zorg brengen we in beeld tot leven in o.a. de foto’s op de website. We hebben onze cliënten in de spotlight gezet op het moment dat zij echt genieten van het leven. Tijdens het optutten, sporten, gezellig samenzijn, creatief bezig zijn, noem maar op. Allen zijn ze in hun kracht gefotografeerd! 

Zelf&Zorg

Toelichting

Met Zelf&Zorg als basis, introduceert Livio met gepaste trots het nieuwe corporate brand en werkgeversmerk. Wij zijn er van overtuigd dat we met de doorvoer van deze nieuwe stijl en bijbehorende waarden de juiste uitstraling koppelen aan onze dagelijkse werkzaamheden. Natuurlijk gaat een merk verder dan alleen een uitstraling. Dat zien we terug in onze kerwaarden:

  • Toewijding
  • Professionaliteit
  • Verantwoordelijkheid

Kernwaarden waarmee onze collega's dagelijks hun werk uitvoeren. Want zeg nou zelf, zelf bepalen hoe je leeft is tegenwoordig een groot goed. Dat verandert niet wanneer we hulpbehoevend worden, maar ook niet wanneer we nog volop in het werkbare leven staan.

Zoveel mogelijk zelf, maar nooit alleen

Dat geldt dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. 

Zoveel mogelijk zelf, maar nooit alleen!