Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

IGZ uitvraag risico-indicatoren

​​Landelijk zijn er afspraken gemaakt over waar de kwaliteit van zorg aan moet voldoen. Dit zijn kwaliteitsstandaarden. Zorgaanbieders, verzekeraars, patiëntenorganisaties en de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) controleren de kwaliteit van de zorgverlening via indicatoren. De indicatoren zijn voor de IGZ een belangrijk middel om risico’s in de zorg op te sporen. Daarnaast worden indicatoren gebruikt om de kwaliteit van de zorg transparant te maken. Het zijn meetbare aspecten van de zorgverlening, die een aanwijzing kunnen geven over de mate van de kwaliteit.

De IGZ stuurde in het najaar van 2016 een vragenlijst naar instellingen die verpleeg(huis)zorg geven. Dit zijn verpleeghuizen, kleinschalige woonlocaties, woon-zorglocaties en een aantal thuiszorgorganisaties die verpleeg(huis)zorg thuis geven. Hierin stonden vragen over de kwaliteit van zorg. Hieronder zijn de antwoorden en toelichtingen daarop per locatie te zien die Livio gaf.

Livio is verheugd over de uitgebreide toelichting van de IGZ en heeft daar niets aan toe te voegen. Uiteraard kunt u met vragen terecht bij de afdeling Kwaliteit. Het secretariaat is van woensdag t/m vrijdag bereikbaar op telefoonnummer 053 460 3316.

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Nieuwsbrief

Laat hieronder uw e-mailadres achter

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.