Personenalarmering

U woont zelfstandig, en dat gaat goed. Maar wat als u plotseling iets overkomt terwijl u alleen thuis bent? U komt ongelukkig ten val of voelt uzelf onveilig. Hoe kunt u dan snel iemand waarschuwen?

24 uur per dag hulp binnen handbereik
Met Personenalarmering van Livio kunt u altijd snel en eenvoudig hulp inschakelen. U krijgt een armband of halsketting met een zender die u altijd, zelfs onder de douche, kunt dragen. Met één druk op de knop bent u in verbinding met de medewerkers van de Livio Zorgcentrale. De Zorgcentrale is altijd bereikbaar, dag en nacht. Zij vragen wat er aan de hand is en waarschuwen indien nodig, uw vaste contactpersonen (familie of vrienden) of hulpverlening (verpleegkundige of verzorgende). Zo is er altijd snel iemand bij u geval van nood.

Zo woont u veilig, zeker en comfortabel in uw eigen woning. Prettig voor u, maar ook voor uw familie, vrienden of buren.

Personenalarmering (1)

Personenalarmering aanvragen

U wilt personenalamering aanvragen voor uzelf of uw naaste. Dat kunt u doen door de formulieren hiervoor in te vullen en deze per mail te versturen aan personenalarmering@livio.nl of per post te sturen aan:

Livio
t.a.v. Klantenadviseurs Enschede
Antwoordnummer 1189
7500 VB Enschede

Leest u ook de voorwaarden en de toelichting aandachtig door?