Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Over Livio+

Livio heeft voor u diverse kortingen geregeld bij een groot aantal aan-huis diensten​, activiteiten en cursussen​. Alsmede voor de Personenalarmering​.​​ ​Bekijk het voordeeloverzicht en sportvoordelen​ bij de folders​​ voor meer informatie. Door lid te worden van Livio+ komt u in aanmerking voor deze aantrekkelijke kortingen.

Iedereen kan lid worden. Het lidmaatschap kost slechts € 17,50 per jaar per huishouden. Het hele gezin kan dus gebruikmaken van de vele kortingen en voordelen van de Livio+ Servicepas, die u als lid ontvangt.

Lid worden

U kunt het hele jaar lid worden van Livio+ en profiteren van de extra diensten, services en kortingen. Wilt u net als vele anderen gebruik maken van de unieke diensten en lid worden van Livio+? Vul dan onderstaand formulier in.​​​​​​

Coronamaatregelen

Sinds 14 december 2020 gelden er weer extra landelijke maatregelen. In lijn met deze maatregelen kunnen ook een aantal aan-huis diensten tot 19 januari niet doorgaan.  Dit geldt voor onder andere de kapper, schoonheidsspecialiste en pedicure. Twijfelt u over een aan-huis dienst? Neem dan gerust contact met ons op of met de betreffende aan- huis dienst.  


We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Bel mij terug

Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug:

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.