Livio

Wij zijn dagelijks dag en nacht bereikbaar, alsook in weekenden en op feestdagen. Bel 0900-9200. Wij helpen u graag.
Mijn Livio

Menu

Over DAC De Singel

Dagactiviteitencentrum (DAC) De Singel is er voor mensen met een lichamelijke beperking, al dan niet met een niet-aangeboren hersenletselaandoening, die op zoek zijn naar een aangepaste leer- of werkplek. De activiteiten zijn van educatieve en arbeidsmatige aard. Tijdens de dagbesteding wordt er uitgegaan van de mogelijkheden van de deelnemers en zullen zij de uitdaging aangaan om deze verder uit te breiden.

De meeste deelnemers wonen in kleinschalige woonvormen binnen Livio. Daarnaast wordt er ook vanuit de thuissituatie deelgenomen aan het programma.

Het activiteitenaanbod wordt samengesteld aan de hand van vraag, aanbod en trends. Jaarlijks kan er voor een nieuwe programma-invulling worden gekozen. De producten die binnen DAC De Singel worden gemaakt zijn te koop op verschillende verkooppunten. Daarnaast brengen we het dagactiviteitencentrum onder de aandacht op markten, beurzen en kunstmanifestaties. Een unieke kans voor deelnemers om als kunstenaar faam te maken.

Binnen DAC De Singel is er een enthousiast en deskundig team werkzaam. Iedere activiteit heeft een eigen begeleider, daarnaast is er vaak ondersteuning van één of meerdere vrijwilligers. Er wordt gewerkt in kleine groepen.

We zijn er wanneer nodig

Stuur een mail

Binnen 24 uur reactie op werkdagen

Mail sturen

Nieuwsbrief

Laat hieronder uw e-mailadres achter

Woningen

Geen woningen gevonden.

Aanbod van Livio+

Geen aanbiedingen gevonden.